Αθλητισμός

Φιορίν Ντουρμισάι: Πιθανότητα να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος

Φιορίν Ντουρμισάι: Πιθανότητα να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος
Τις απαραίτητες διαδικασίες, για να αποκτήσει ο Φιορίν Ντουρμισάι δικαίωμα συμμετοχής με την Εθνική Ελλάδας έχουν ξεκινήσει οι άνθρωποι του αντιπροσωπευτικού συνόλου.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας θα έχει -όπως φαίνεται- σύντομα ο Φιορίν Ντουρμισάι.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ήρθε πρόσφατα σε επαφή με τον 23χρονο επιθετικό, για να μάθει τις προθέσεις του, σχετικά με το αν επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η απάντηση του παίκτη ήταν θετική, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αμέσως οι διαδικασίες που απαιτούνται για να αποκτήσει ο παίκτης δικαίωμα συμμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντουρμισάι βρισκόταν ψηλά στη λίστα του προπονητή της εθνικής Αλβανίας, Κριστιάν Πανούτσι, ο οποίος είχε βρεθεί πρόσφατα στη Νέα Σμύρνη για να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή”, η περίπτωση του Φιορίν Ντουρμισάι δείχνει να απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό και σύντομα επίκεινται εξελίξεις για τον 22χρονο Αλβανό φορ του Πανιωνίου. Ενδιαφέρον γι’ αυτόν υπάρχει και από το εξωτερικό, αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Ντουρμισάι έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν έως τώρα με την ομάδα του Πανιωνίου. Έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό τερμάτων και είναι ένας από τους καλύτερους και πιο παραγωγικούς σκόρερ του πρωταθλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments