Πολιτική

Το θέλει ο λαός: Το ΚΙΝΑΛ ξανά ΠΑΣΟΚ

Το θέλει ο λαός: Το ΚΙΝΑΛ ξανά ΠΑΣΟΚ
Αυξάνονται οι φωνές εντός ΚΙΝΑΛ που επιθυμούν την επιστροφή στις "ρίζες" και στην ονομασία του ΠΑΣΟΚ.

Στο ΚΙΝΑΛ υπάρχει μια τάση επιστροφής στα παλαιά δεδομένα. Τα “παλαιά δεδομένα” αφορούν την επιστροφή στις “ρίζες” και την επανατοποθέτηση του ονόματος και του εμβλήματος του ΠΑΣΟΚ.

Αρκετά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής θεωρούν ότι η εν λόγω κίνηση θα αποτελέσει έναυσμα συσπείρωσης για τους ψηφοφόρους που είχαν απομακρυνθεί από την παράταξη. Επιπλέον, τονίζουν ότι η συγκεκριμένη ενέργεια θα μπορούσε να θωρακίσει τον χώρο, που δέχεται “στενό μαρκάρισμα” από τον ΣΥΡΙΖΑ, μην έχοντας πλέον στις τάξεις του τη ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι.

“Είμαστε κατηγορηματικοί: δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αλλαγής ονόματος του ΚΙΝΑΛ κι επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ. Κάθετα κι οριζόντια, τελεία και παύλα”, δήλωσε χαρακτηριστικά στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά.

Οι σκέψεις αυτές έχουν εκφραστεί και επισήμως, καθώς πριν από έναν μήνα, δέκα στελέχη του ΚΙΝΑΛ στη Ρόδο, είχαν θέσει ζήτημα επιστροφής στην πραγματικότητα του ΠΑΣΟΚ.

Αν και οι στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αλλαγής ονόματος και επιστροφής στο ΠΑΟΚ, εν τούτοις το ζήτημα δεν αποκλείεται να τεθεί επί τάπητος στο επόμενο συνέδριο του κινήματος, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 30/31 Μαρτίου.

Πάντως, όπως αναφέρουν στελέχη στη Χαριλάου Τρικούπη, μπορεί ν’ αποχώρησαν Ποτάμι και ΔΗΜΑΡ, αλλά παραμένουν ακόμη στο ΚΙΝΑΛ το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου και οι «Κινήσεις για τη Σοσιαλδημοκρατία».

Όποτε, σύμφωνα με τα όσα σχολιάζουν, μπορεί μεν το ΠΑΣΟΚ παραμένει βασική συνιστώσα του ΚΙΝΑΛ και κινητήρια δύναμη, αλλά δεν μπορεί να «καπελώσει» τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό και από την πλευρά του αποκλείουν κάθε σενάριο επιστροφής στα του ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments