Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Ορίστηκε για τις 11 Μαΐου

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Ορίστηκε για τις 11 Μαΐου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Δεκτό το αίτημα των τεσσάρων ομάδων έκανε η ΕΠΟ.

Οριστικοποιήθηκε και επίσημα η ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του κυπέλλου Ελλάδος και αυτή είναι η 11η Μαΐου.

Η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα των τεσσάρων ομάδων (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λαμία, Αστέρας Τρίπολης) που παίρνουν μέρος στα ημιτελικά του Κυπέλλου και έτσι ο τελικός θα γίνει μία βδομάδα νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία.

Η απόφαση:

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, αφού έλαβε υπόψιν σχετικό αίτημα των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Λαμία, για μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος 2028-19, ορίζει ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 11/05/2019.

Κύπελλο Ελλάδος: Αύριο η κλήρωση για τα ημιτελικά

Ακόμη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε πως αύριο (8/3, 12.00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ημιτελικών, με τους τέσσερις μονομάχους να περιμένουν να μάθουν το όνομα του αντιπάλου τους.

ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία και ο τροπαιούχος ΠΑΟΚ απαρτίζουν την τελική τετράδα της διοργάνωσης, με τα ζευγάρια να γίνονται γνωστά το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η Λαμία είναι η… ομάδα της χρονιάς στο θεσμό. Αφού στους «16» ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού, έκανε το… θαύμα και προκρίθηκε και επί του Ολυμπιακού με τη νίκη 1-0 στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Πέμπτης (28/2/19).

Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν το “χρυσό” γκολ που χάρισε την πρόκριση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments