Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (7/3/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (7/3/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (7/3/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Μην αμφισβητείτε τη δέσμευση που υπόσχεται ο/η σύντροφός σας ή τον ρομαντισμό που ανθίζει στη σχέση σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα είναι να απολαύσετε την προσοχή που σας δείχνουν.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Τα σχέδια που κάνατε κατά καιρούς με τον/την αγαπημένο/η σας αρχίζουν επιτέλους να γίνονται πιο σταθερά. Μπορεί να χρειαστεί να αποταμιεύσετε για να τα κάνετε πραγματικότητα αλλά το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (7/3/19)

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Σήμερα να περιμένετε προβλήματα στην επικοινωνία σας. Αν κάτι που λέει ο/η αγαπημένος/η σας δεν σας φαίνεται σωστό, ζητήστε τους διευκρινήσεις. Μην αφήσετε μια απλή παρεξήγηση να γιγαντωθεί και να σας δημιουργήσει πρόβλημα.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Συνήθως είστε η ψυχή του πάρτι αλλά απόψε το μόνο που θέλετε είναι να χαλαρώσετε στο σπίτι. Δεν θα ακούσετε παράπονα από τον/την αγαπημένο/η σας, αφού έτσι θα σας έχουν όλους δικούς τους.

Ωροσκοπιο Λέων

Σήμερα θα ξυπνήσετε γνωρίζοντας ακριβώς τι θέλετε και έτοιμοι να κάνετε σχέδια για να το πραγματοποιήσετε. Βάλτε στο παιχνίδι και τον/την αγαπημένο/η σας και μαζί θα δημιουργήσετε κάτι καλύτερο από αυτό που φαντάζεστε.

Ωροσκοπιο Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό δουλεύετε τόσο σκληρά που πραγματικά σας αξίζει λίγη διασκέδαση! Αφήστε χώρο στο πρόγραμμά σας για μια «πολύ σημαντική συνάντηση» και βρεθείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Δε χρειάζεται να ξέρει κανείς τι σχεδιάζετε να κάνετε.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Κάποια ζητήματα από το παρελθόν βρίσκουν διαρκώς πρόσφορο έδαφος ώστε να επανέρχονται. Είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε μια για πάντα; Μπορεί να μην είναι εύκολο αλλά αν κατορθώσετε τώρα να τα διαχειριστείτε θα κάνετε καλό στη σχέση σας μακροπρόθεσμα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε να πραγματοποιείτε τα σχέδια που συζητούσατε. Εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ονειρεύεστε κάτι πολύ μεγάλο, σπάστε το σε μικρά κομμάτια και ξεκινήστε να τα πραγματοποιείτε ένα-ένα!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αν κάνετε φιλόδοξα σχέδια με τον/την αγαπημένο/η σας ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες οικονομίες. Πάρτε φαγητό σε ταπεράκι στη δουλειά ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε ένα πολυτελές δείπνο το Σαββατοκύριακο.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (7/3/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Τα αποτελέσματα είναι προφανή, και είναι σαφές ότι η σκληρή δουλειά σας αποδίδει. Μην είστε μετριόφρων! Αν ο/η αγαπημένος/η σας θέλει να σας βγάλει έξω για να το γιορτάσετε αφήστε τον/την. Το αξίζετε.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αν δεν ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον σωστό τρόπο, μπορεί να δυσκολευτείτε όλη την υπόλοιπη μέρα. Αν χρειαστεί τηλεφωνήστε στον/στην αγαπημένο/η σας για μια κουβέντα συμπαράστασης, που θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την αυτοσυγκέντρωσή σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν χρειάζεστε συμβουλές για τη σχέση σας, ζητήστε τις από κάποιον φίλο σας που έχετε σε εκτίμηση. Πάντα λένε ότι είναι εκεί για εσάς όποτε τους χρειαστείτε – οπότε τώρα αξιοποιήστε την προσφορά τους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments