Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (14/3/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (14/3/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (14/3/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα μπορεί να σκέφτεστε πολύ τους στόχους σας για το μέλλον. Δεν χρειάζεται να έχετε όλες τις λεπτομέρειες ξεκαθαρισμένες από τώρα. Συζητήστε τις ιδέες σας με τον/την αγαπημένο/η σας και διασκεδάστε το!

Ωροσκόπιο Ταύρος

Πολλά πράγματα προσελκύουν την προσοχή σας, αλλά προσπαθείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό. Αν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε μια μεγάλη αγορά, ρωτήστε τον/την αγαπημένο/η σας για τη γνώμη του/της, κάντε μια έρευνα αγοράς και πάρτε μια εμπεριστατωμένη απόφαση.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Έχετε πολλά να πείτε σήμερα, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα γίνετε κατανοητοί. Μην κατακλύσετε τον/την αγαπημένο/η σας με πάρα πολλές πληροφορίες. Σε αυτή την περίπτωση όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (14/3/19)

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η δουλειά σας σας κάνει να είστε διαρκώς σε κίνηση, αλλά κρατήστε τους φρενήρεις ρυθμούς για το γραφείο. Καλό θα ήταν να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας όταν περνάτε χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε στον έρωτα.

Ωροσκόπιο Λέων

Ακόμη και οι πιο παλιά ριζωμένες πεποιθήσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Αν ο/η σύντροφός σας έχει διαφορετική άποψη από τη δική σας, το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να την ακούσετε. Ανοίξτε το μυαλό σας και αφήστε τους να σας επηρεάσουν θετικά.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα ρίξτε μια ματιά στα οικονομικά σας. Είτε μοιράζεστε τα χρήματα με τον/την σύντροφό σας είτε έχετε ξεχωριστούς λογαριασμούς, το να ξέρετε πού βρίσκεστε, θα σας βοηθήσει να πάρετε καλύτερες αποφάσεις.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αυτή τη στιγμή ίσως δυσκολεύεστε να εστιάσετε σε ο,τιδήποτε άλλο εκτός από τη σχέση σας. Μην ανησυχείτε, δεν είναι κακό να αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο νιώθοντας τρελά ερωτευμένοι! Θα επανέλθετε αρκετά γρήγορα στα φυσιολογικά σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα ο/η σύντροφός σας χρειάζεται λίγη επιπλέον υποστήριξη από εσάς. Αν θέλουν κάποιον να μιλήσουν, πείτε τους ότι είστε εκεί για να τους ακούσετε. Και αν δεν το κάνουν, πείτε τους ότι θα είστε δίπλα τους όποτε σας χρειαστούν.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα έχετε αστείρευτη ενέργεια για να κάνετε πολλά καθώς και τη διάθεση να το διασκεδάσετε. Βασιστείτε στη βοήθεια του/της αγαπημένου/ης σας για να τελειώσετε με τις εκκρεμότητές σας. Όσα περισσότερα κάνετε τώρα, τόσο περισσότερο μπορείτε να διασκεδάσετε αργότερα.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (14/3/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε για κάτι που ελπίζατε ότι θα συνέβαινε αμέσως. Μη μείνετε απογοητευμένοι για πολύ. Ο/Η αγαπημένος/η σας έχει ετοιμάσει άλλα καλύτερα πράγματα για σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ο/Η αγαπημένος/η σας συνεχίζει να σας εκπλήσσει θετικά ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε μαζί. Σήμερα θα θυμηθεί κάτι που είχατε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό, και θα κάνει κάτι ουσιαστικό για αυτό.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ένα διφορούμενο σχόλιο από τον/τη σύντροφό σας σας έχει προβληματίσει. Μην ξοδεύετε πολύ χρόνο ανησυχώντας γι ‘αυτό. Εάν ήταν κάτι πραγματικά σημαντικό, θα το είχαν κάνει πιο σαφές.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments