Ελλάδα

Έγκλημα στο Ελληνικό: Μαρτυρία ταξιτζή – “Μπήκε μέσα και έλεγε με σκότωσε”

Έγκλημα στο Ελληνικό: Μαρτυρία ταξιτζή – “Μπήκε μέσα και έλεγε με σκότωσε”
Έγκλημα στο Ελληνικό: Τι λέει ο οδηγός που την είδε να μπαίνει στο αυτοκίνητο του.

Έγκλημα στο Ελληνικό: Η γυναίκα που δέχθηκε πυροβολισμό στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Eλληνικό προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί λίγα λεπτά μετά το περιστατικό.

Τι λέει ο οδηγός που την είδε να μπαίνει στο αυτοκίνητο του.

Ο οδηγός ταξί βρισκόταν στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 88, την ώρα που έγινε το περιστατικό με τον πυροβολισμό νωρίτερα όταν ένας άνδρας πυροβόλησε την σύντροφό του. Τον είχαν καλέσει από διπλανό σπίτι για να πάρει πελάτη και ξαφνικά είδε την αιμόφυρτη γυναίκα να μπαίνει στο όχημα του, αφού άκουσε δυο πυροβολισμούς.

Όπως είπε ο ίδιος: ” Η κυρία μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο να τη σώσω μέσα στα αίματα. Τη ρώτησα “Τι κάνετε κυρία μου;” Μου απάντησε: “Με σκότωσε. Με σκότωσε”. Βγήκα έξω από το αυτοκίνητο, άνοιξα την πόρτα και της είπα κυρία μου περάστε εξω. Άκουσα δυο πυροβολισμούς και τίποτα αλλο. Ο άντρας ήταν στο σπίτι δεν τον είδα”.

Η γυναίκα που δέχθηκε τους πυροβολισμούς ήταν η σύζυγος του άνδρα και μάλιστα είχαν παντρευτεί πρόσφατα σύμφωνα με κατοίκους της γειτονιάς.

Έγκλημα στο Ελληνικό: Νεκροί ο αντιπτέραρχος και η σύζυγός του

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/3/19) στο Ελληνικό, καθώς ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σύμφωνα πληροφορίες, πρόκειται για έναν 70χρονο αντιπτέραρχο και τη Βουλγάρα 50χρονη σύζυγό του.

Ο 70χρονος, αντιπτέραρχος εν αποστρατεία, φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμά τους.

Όπως έγινε γνωστό, η 60χρονη γυναίκα μόλις δέχθηκε τους πυροβολισμούς, επιχείρησε να μπει σε ένα ταξί φωνάζοντας «με σκότωσε». Ωστόσο, μόλις πήγε να ανοίξει την πόρτα, κατέρρευσε. Στη συνέχεια ο άνδρας, ο οποίος την ακολούθησε έξω από το σπίτι αυτοπυροβολήθηκε.

Στη γειτονιά επικράτησε πανικός και αμέσως κλήθηκαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Οι δυο πρωταγωνιστές της οικογενειακής τραγωδίας στο Ελληνικό μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασαν και οι δυο τη μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από γείτονες του ζευγαριού ο πρώην στρατιωτικός και η Βουλγάρα σύντροφός του ήταν παντρεμένοι εδώ και ένα χρόνο και φαίνεται ότι ο καβγάς ξεκίνησε για οικονομικούς λόγους.

Η 50χρονη φέρεται πως πίεζε τον στρατιωτικό να την κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του, κάτι που το κατάφερε, όπως υποστηρίζουν γείτονες του ζευγαριού. Σήμερα το πρωί όμως μετά από μία λογομαχία που είχαν η σύζυγος έδιωξε τον 80χρονο από το σπίτι. Αυτό έκανε τον πρώην στρατιωτικό έξω φρενών με αποτέλεσμα να προκαλέσει την τραγωδία.

  • Δείτε εικόνες από το σημείο της τραγωδίας:

Φωτογραφίες Eurokinissi

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments