Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην 90χρονη που πωλούσε τερλίκια

Θεσσαλονίκη: Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην 90χρονη που πωλούσε τερλίκια
Η 90χρονη γιαγιά από τη Θεσσαλονίκη ζει μόνη της χωρίς σύνταξη μαζί με τον υπερήλικα σύζυγό της.

Πρόστιμο 200 ευρώ επιβλήθηκε στην 90χρονη που συνελήφθη σε λαϊκή αγορά στη Θεσσαλονίκη επειδή πωλούσε τερλίκια χωρίς άδεια. Τα τερλίκια, είναι τα μάλλινα παπουτσάκια για το σπίτι που πλέκουν οι παλιές Πόντιες.

Η ηλικιωμένη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και της πήραν αποτυπώματα για να αφεθεί στο τέλος ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.

Από τις Αρχές της επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ, ένα ποσό μεγάλο, αν πάρει κανείς ως δεδομένο πως ζει χωρίς σύνταξη μαζί με τον υπερήλικα σύζυγό της και αναλογικά τεράστιο σε σχέση με την αξία των αντικειμένων που της κατέσχεσαν οι αστυνομικοί, και τα οποία θα διέθετε προς πώληση: μαντήλες και δέκα ζευγάρια τερλίκια.

Φωτογραφία Pixabay


Όπως είχε καταγγέλλει η κόρη της, ένα περιπολικό με τρεις άνδρες, την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα τής περιοχής των Αμπελοκήπων, που επενέβη ύστερα από κλήση άλλων, πιθανώς πωλητών της λαϊκής, που κατήγγειλαν τη γιαγιά, που δεν είχε άδεια.

Αφού τής πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία.

Ο Γολγοθάς της γιαγιάς, τελείωσε τα μεσάνυχτα, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες κι από το πρωί την είχαν με ένα ποτήρι νερό που ζήτησε η ίδια, καθώς δεν της έδιναν ούτε νερό… Οι αστυνομικοί μάλιστα, όπως καταγγέλλει η Τζ.Ηλιάδου, σε κάποιες στιγμές δεν ούτε καν ευγενική με την κ. Ηλιάδου.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο από την τηλεόραση του OPEN BEYOND:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments