Ελλάδα

Οργή στο Twitter για το πρόστιμο στη γιαγιά με τα τερλίκια (pics)

Οργή στο Twitter για το πρόστιμο στη γιαγιά με τα τερλίκια (pics)
Το Twitter σχολιάσει τη σύλληψη και το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην 90χρονη γιαγιά.

Οργή έχει προκαλέσει στο twitter η είδηση με μια 90χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη και τώρα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ επειδή πωλούσε τερλίκια σε λαϊκή αγορά για να βγάλει τα ζην, αφού ζει χωρίς σύνταξη με τον υπερήλικα σύζυγό της.

Η 90χρονη γιαγιά είχε συλληφθεί στις 22 Μαρτίου και τότε σαν κοινή εγκληματίας είχε κρατηθεί επί 12 ώρες από τους αστυνομικούς, μόνο με λίγο νερό, για να την φωτογραφίσουν και να της πάρουν αποτυπώματα. Να σημειώσουμε, πως η ίδια έχει δηλώσει πως πλέον δεν θέλει να ξαναβγεί να πουλάει τα παντοφλάκια, αφού όπως εξομολογήθηκε στην κόρη της, όταν την ρώτησε αν θα ξαναπάει στην αγορά, απάντησε τρομοκρατημένη «Όχι, όχι τώρα, δεν θέλω, τι να πάω».

Η ταλαιπωρία της, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού όπως αναφέραμε της επιβλήθηκε και πρόστιμο 200 ευρώ από το αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων- Μενεμένης με εντολή να το πληρώσει στο ΔΟΥ Ιωνίας Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα με το που έμαθαν το πρόστιμο κάτοικοι της Μενεμένης της ζήτησαν κάλτσες και βγήκαν οι ίδιοι στη λαϊκή να τις πουλήσουν για να μαζέψουν τα χρήματα που χρειάζεται.

Ωστόσο να αναφέρουμε ότι στιγμές αργότερα ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε από την αστυνομία φόρμουλα, που «παγώνει» επ’ αόριστον την υποχρέωση της ηλικιωμένης γυναίκας να καταβάλει το συγκεκριμένο πρόστιμο που της επιβλήθηκε.

Όπως ήταν φυσικό του twitter δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό. Τo pagenews.gr εντόπισε μερικά από τα σχόλια και σας τα παραθέτει.

«Η 90χρονη δεν είχε άδεια,την συνέλαβαν, της έκοψαν πρόστιμο 200 € , της πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, την είχαν πολλές ώρες στο τμήμα και η Μυρσίνη #Λοιζου που έπαιρνε παράνομη σύνταξη, χρωστάει κάποιες χιλιάδες € μπήκε σε ευρωψηφοδέλτιο, τρώγοντας στο Μαξίμου! #ΣΥΡΙΖΑ», γράφει χρήστης του twitter.

«Αδιανόητο: 200 ευρώ πρόστιμο στην 90χρονη που πούλαγε παντοφλάκια – Ντροπή σας! – Ο εξευτελισμός συνεχίζεται».

  • Τα σχόλια στο twitter:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments