Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (30/3/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (30/3/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (30/3/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Πώς μπορεί να είστε τόσο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας και να μην ξέρει για (συμπληρώστε το κενό: το αγαπημένο σας συγκρότημα, την αγαπημένη σας γεύση παγωτού, το όνειρό σας να γίνετε τραγουδιστής/τραγουδίστρια); Για να είμαστε δίκαιοι, τους το είπατε ποτέ; Ανοιχτείτε τους.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αυτή η κατάσταση έχει δυνατότητες, αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος και υπομονή από εσάς τους δύο για να την φέρετε εις πέρας. Mην αποθαρρύνεστε αν προκύψουν ένα-δυο εμπόδια. Να επιμένετε και να κάνετε υπομονή.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (30/3/19)

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Εσείς, περισσότερο από όλα τα άλλα ζώδια, καταλαβαίνετε ότι δύο μυαλά λειτουργούν καλύτερα από ένα. Αυτό ισχύει περισσότερο αν έχετε αναλάβει κάτι που απαιτεί λεπτομερή εργασία. Αν συνεργαστείτε με τον/τη σύντροφό σας δεν θα καταλάβετε πόσο εύκολα θα περνάει η ώρα, οπότε ξεκινήστε!

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αισθάνεστε ότι έχετε ενοχληθεί από αυτή την κατάσταση που έχει προκύψει ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας; Ηρεμήστε. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, κανείς δεν είναι ειδικός. Θα βγάλετε άκρη όπως κάθε άλλη φορά – ενώ το επεξεργάζεστε.

Ωροσκόπιο Λέων

Είναι μια καλή στιγμή για να εμβαθύνετε μια συζήτηση που πρέπει να κάνετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Εσείς οι δύο θα έπρεπε ήδη να έχετε ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Τα πάντα μπορεί να συμβούν σήμερα, ιδιαίτερα με την πειθώ που έχετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είναι εύκολο να βρείτε παρηγοριά στη δουλειά σας όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα σε κάτι που αφορά εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Συζητήστε με τον/τη σύντροφό σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το περάσετε μόνοι σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Δεν υπάρχει άλλο άτομο με το οποίο θα θέλατε να είστε περισσότερο από τον/τη σύντροφό σας – εκτός από εκείνες τις στιγμές που δεν θέλετε. Δεν είναι κακό – κανείς δεν μπορεί να είναι τα πάντα για εσάς και το αντίστροφο. Μην αισθάνεστε άσχημα γι’ αυτό.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το να είστε σε μια σχέση σημαίνει ότι πρέπει να είστε εραστές, φίλοι και σύντροφοι. Μερικές φορές κυριαρχεί ένας από αυτούς τους ρόλους, ενώ οι άλλοι δύο μένουν στο περιθώριο. Τι επικρατεί τώρα για σας;

Ωροσκόπιο Τοξότης

Είστε έτοιμοι να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σας, αλλά και στη σχέση σας. Μπορεί να μην είναι εύκολο στην αρχή-ποτέ δεν είναι- αλλά το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο. Κάντε το σωστό.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (30/3/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ανησυχείτε διαρκώς για το τι μπορεί να πάει στραβά, αλλά στη σχέση σας τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ίσως ήρθε η ώρα να κατευθύνετε την ενέργειά σας σε κάτι άλλο. Μήπως να ασχοληθείτε με ένα άθλημα; Ή να διαβάσετε κανένα βιβλίο;

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Όταν κλείνει ένας κύκλος, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να καταλήξετε εκεί από όπου ξεκινήσατε. Μετά από όλα όσα έχετε μάθει εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας τον τελευταίο καιρό, ο κύκλος έχει διευρυνθεί. Οι προοπτικές σας είναι πολύ διαφορετικές από πριν.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ποιος σας όρισε υπεύθυνο σε κάθε θέμα αυτής της σχέσης; Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε έναν πιο δίκαιο τρόπο για να χειρίζεστε τα κοινά καθήκοντα. Εάν αυτό απαιτεί μια ενδελεχή συζήτηση ανάμεσα σε σας τους δύο, ας την κάνετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments