Αθλητισμός

Σπανούλης: “Γι’αυτό άφησα τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό”

Σπανούλης: “Γι’αυτό άφησα τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό”
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την απόφασή του να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό.

O ηγέτης του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής «Crossover» του Τζο Αρλάουκας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να αφήσει τον Παναθηναικό για τον Ολυμπιακό.

«Ήταν η σωστή ομάδα και η σωστή στιγμή για μένα. Αυτό σκέφτηκα. Ακολούθησα την καρδιά μου, ήταν μία ξεκάθαρη απόφαση. Το σκέφτηκα και είπα πως αυτό είναι το πεπρωμένο μου, αυτό είναι το κάρμα μου. Το ακολούθησα. Έχω μεγάλο αυτοπεποίθηση, ξέρω πως μπορώ να πετύχω. Γι’αυτό πήρα αυτή την απόφαση. Δεν μπορείς να πράξεις κάτι τέτοιο απλά γιατί θέλεις να παίξεις εκεί. Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση, επειδή ξέρεις πως θα υπάρξει πίεση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που σε βλέπουν ως έναν άνθρωπο μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στους τίτλους, αλλά και από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, επειδή άφησες την ομάδα τους», τόνισε ο Σπανούλης, ο οποίος μίλησε και για την σημασία της σκληρής δουλειάς:

«Πολλά παιδιά περιμένουν να δουν άμεσα τα αποτελέσματα της δουλειάς τους. Λένε πως δουλεύουν πολύ και έχουν ερωτήματα: Γιατί δεν σκοράρω, γιατί τα σουτ μου δεν είναι καλά; Δεν έχει να κάνει με αυτό. Η δουλειά μπορεί να μην φανεί την επόμενη ημέρα ή τον επόμενο μήνα. Μπορεί να φανεί έναν χρόνο μετά, οκτώ μήνες μετά ή δύο χρόνια μετά. Δεν ξέρεις ποτέ. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά».

Επιπρόσθετα, ο Σπανούλης τόνισε πως κοιμόταν την ημέρα που επιλέχθηκε στο Draft και πως δεν ήξερε τίποτα για το ενδιαφέρον των Χιούστον Ρόκετς.

Σπανούλης: Πετυχημένη η επέμβαση

Ο Βασίλης Σπανούλης μπήκε για το προκαθορισμένο χειρουργείο του το πρωί της Δευτέρας και όλα πήγαν καλά. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο και είχε υποστεί ρήξη περονιαίου τένοντα.

Το πρωί της Δευτέρας πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και μετά από 3 ώρες περίπου τελείωσε η επέμβαση με επιτυχία. Φέτος, δεν θα καταφέρει να παίξει ξανά και θα αρχίσει την αποθεραπεία με σκοπό να είναι έτοιμος από την νέα σεζόν.

https://www.instagram.com/p/BvtNvnYAAW1/

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments