Διεθνή

Tomorrowland: Έρχεται στην Αθήνα το δημοφιλές φεστιβάλ

Tomorrowland: Έρχεται στην Αθήνα το δημοφιλές φεστιβάλ
Τα 15 του χρόνια γιορτάζει φέτος το Tomorrowland, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος και στην Αθήνα υποδεχόμενο καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Το Tomorrowland, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου, καταφθάνει φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Το τεράστιο event θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού και θα περιλαμβάνει live εμφανίσεις, dj sets και ζωντανή δορυφορική σύνδεση με το φημισμένο φεστιβάλ του Βελγίου, μέσω του Unite With Tomorrowland.

Το Unite θα ενώσει το κοινό της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Μάλτας και της Πορτογαλίας.

Το Amicorum Spectaculum, ένα από τα μεγαλύτερα θέματα στην ιστορία του Tomorrowland, θα υποδεχτεί καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, ενώ οι εμφανίσεις των headliners από την κεντρική σκηνή του Βελγίου θα μεταδοθούν ζωντανά κατά τη διάρκεια του event.

Αυτή η μοναδική ζωντανή δορυφορική σύνδεση με το θρυλικό Tomorrowland δίνει στους People of Tomorrow σε κάθε μία από τις επιλεγμένες χώρες την ευκαιρία να συνδεθεί με τους επισκέπτες των «ιερών τόπων» του φεστιβάλ στο Βέλγιο και το αντίστροφο.

Το livestream γίνεται σε απόλυτο συγχρονισμό με το show στο Βέλγιο, γεγονός που επιτρέπει στους επισκέπτες του φεστιβάλ να ξεφύγουν από την πραγματικότητα, να μεταφερθούν και να ζήσουν την μοναδική, μαγική ατμόσφαιρα.

Και αυτό ακριβώς είναι το νόημα του UNITE With Tomorrowland: να ενώσει τους People of Tomorrow – όχι μόνο με τους αγαπημένους τους DJs, αλλά και μεταξύ τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το UNITE With Tomorrowland στην Πλατεία Νερού θα ξεκινήσει στις 15 Απριλίου μέσω της viva.gr.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments