Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα – Snoop Dogg: Σαρώνει το Sirens στο Youtube (vid)

Ελένη Φουρέιρα – Snoop Dogg: Σαρώνει το Sirens στο Youtube (vid)
Η Ελένη Φουρέιρα, ο Snoop Dogg και ο ΚΑΑΝ σαρώνουν στο ελληνικό Youtube με την συνεργασία τους.

Από τη στιγμή που μαθεύτηκε ότι η Ελένη Φουρέιρα θα συνεργαστεί με τον Snoop Dogg και τον ΚΑΑΝ, όλοι περίμεναν το αποτέλεσμα.

Το «Sirens» κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο μαζί με ένα εντυπωσιακό music video διεθνών προδιαγραφών, που γυρίστηκε σε Λος Άντζελες και Αθήνα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του υποψήφιου για Echo Γερμανού σκηνοθέτη Harris Hodovic και των επιτυχημένων στην Ελλάδα PickCodes.

Τα γυρίσματα, που έγιναν σε δύο ηπείρους (Αμερική και Ευρώπη), δύο πόλεις (Λος Άντζελες και Αθήνα) και επτά locations, κράτησαν 68 ώρες, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται οι ώρες των ταξιδιών.

Εν τέλει, την Παρασκευή (5/4/19) κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο κομμάτι Sirens, το οποίο περιλαμβάνει τον… κλασικό Snoop Dogg και την εξίσου εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα, η οποία ερμηνεύει μια διασκευή του «Sweet dreams».

Ο κόσμος όπως φαίνεται αγάπησε το νέο κομμάτι με το… καλημέρα. Δεν έχουν περάσει ούτε 18 ώρες από το reveal του video clip και ήδη μετράει πάνω από 216.000 προβολές, ενώ είναι Νο4 στις τάσεις του ελληνικού Youtube.

Ελένη Φουρέιρα – Snoop Dogg: Το Sirens

Ελένη Φουρέιρα – Snoop Dogg: Το παρασκήνιο της συνεργασίας τους

Πίσω από τη διεθνή συνεργασία του «Sirens» βρίσκεται ο Kaan. Γεννημένος στην Ολλανδία, κατάφερε να «μαγέψει» αμέσως τη διεθνή hip hop σκηνή. Στο πρώτο του single, «These Girls», συνεργάστηκε με το βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή και δημιουργό Mario Winans και «σκαρφάλωσε» στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts.

Μεταξύ των hits του είναι τα «Criminal», «Living It Up» και «Mind Right», ενώ στις live εμφανίσεις του περιλαμβάνεται και το opening act στην περιοδεία των Pitbull και LMFAO.

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη το 2016, ο Kaan γνώρισε τον Snoop Dogg μέσω του κοινού τους φίλου Φώτη Στέφου και αποφάσισαν να συνεργαστούν. Το τραγούδι βρέθηκε δύο χρόνια αργότερα και άρχισαν να το δουλεύουν μαζί σε studio του Λος Άντζελες.

Μετά το mix και το mastering, ο Φώτης Στέφος αποφάσισε ότι… κάτι έλειπε: αυτό το κάτι βρέθηκε στη «μαγεία» της Ελένης Φουρέιρα, η οποία με τα τραγούδια και την «εκρηκτική» της performance έχει «μαγέψει» όλη την Ευρώπη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments