Αθλητισμός

Final Four στη μνήμη Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου

Final Four στη μνήμη Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου
Μπερτομέου και Βασιλειάδης φέρονται να έχουν συμφωνήσει για το Final Four του 2020 ή του 2021 στην Αθήνα προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Το Final Four επιστρέφει στην Αθήνα και αυτό θα συμβεί για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Η Αθήνα μοιάζει έτοιμη να διοργανώσει Final Four για την Ευρωλίγκα, που είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί εις μνήμην των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, τιμώντας την προσφορά τους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, φαίνεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία, όπως τονίζει η «Live Sport», προκειμένου η ελληνική πρωτεύουσα να αναλάβει τη διεξαγωγή της κορυφαίας φάσης της διοργάνωσης, είτε το 2020 είτε το 2021, παίρνοντας το όνομα των εμβληματικών ηγετών του Παναθηναϊκού, που τον οδήγησαν στην κατάκτηση 6 ευρωπαϊκών τροπαίων.

Το αν θα πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, θα γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες 10 μέρες περίπου, καθώς αυτή τη στιγμή, για το 2020, η Αθήνα είναι υποψήφια μαζί με το Παρίσι. Αν αναλάβει, πάντως, το επόμενο Final Four, τότε το κόστος της μικρής ανακαίνισης, που θα χρειαστεί το ΟΑΚΑ, θα είναι της τάξης του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ, με το σχετικό κονδύλι να έχει ήδη εγκριθεί.

Παράλληλα, οι τεχνικές υπηρεσίες της ΓΓΑ ελέγχουν το αν μπορεί να πραγματοποιηθεί το έργο αυτό ακόμη και αυτό το καλοκαίρι, κάτι που είναι οριακό σε σύγκριση με τις υποχρεώσεις Παναθηναϊκού και, ίσως, ΑΕΚ, που αρχίζουν τον Οκτώβριο για την επόμενη χρονιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments