Πολιτική

Ο Πάνος Καμμένος απασφάλισε: Απίστευτη ατάκα για τη Ντόρα Μπακογιάννη

Ο Πάνος Καμμένος απασφάλισε: Απίστευτη ατάκα για τη Ντόρα Μπακογιάννη
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Νέα επίθεση με ένα tweet… φωτιά έκανε προς την Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρώην υπουργός, Πάνος Καμμένος. Αυτή τη φορά ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε στον Χριστοφοράκο της Siemens.

«Καταδικάστηκε τελικά ο Χριστοφοράκος ότι πλήρωνε με μαύρα πολιτικούς, στεναχωρήθηκε η Ντόρα και μου ξαναεπιτέθηκε», σχολίασε αρχικά ο κ. Καμμένος για να συμπληρώσει: «Όπως λέει και η λαϊκή ρήση η « η γριά κότα έχει το ζουμί». Στο δικαστήριο όμως δεν έρχεται τρέμει».

  • Το σχετικό “τιτίβισμα” του Πάνου Καμμένου:

Να θυμίσουμε, ότι την Δευτέρα (17/4) στην τελική ευθεία μπήκε η δίκη για τα αποκαλούμενα «μαύρα ταμεία» της Siemens.

«Κανένα δεδικασμένο από τις αποφάσεις της γερμανικής Δικαιοσύνης δεν υφίσταται, να κηρυχθεί ένοχος ο Μιχάλης Χριστοφοράκος για δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα» είπε η Εισαγγελέας της έδρας τοποθετούμενη για τον βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος – όπως είναι γνωστό – δεν κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Η Εισαγγελέας καταλόγισε στον Χριστοφοράκο για την επίτευξη της σύμβασης 8002 την διακίνηση ποσών που υπερβαίνουν τα 7 εκατομμύρια ευρώ μόνο μέσω εταιριών, έμπιστων σε αυτόν παρένθετων προσώπων, με πλαστά παραστατικά και εικονικά τιμολόγια αλλά και πολλά εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments