Ελλάδα

Κρήτη: Θανατηφόρο τροχαίο στο Ηράκλειο

Κρήτη: Θανατηφόρο τροχαίο στο Ηράκλειο
Κρήτη: Μια 20χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην περιοχή του Ηρακλείου.

Η Κρήτη θρηνεί για άλλο ένα νέο παιδί. Συγκεκριμένα, μια 20χρονη κοπέλα έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στο 3ο χιλιόμετρο του οδικού δικτύου Ηρακλείου – Μοιρών.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στις 5:20 το πρωί του Σαββάτου όταν το ΙΧ που ήταν συνοδηγός η άτυχη κοπέλα και ένας συνομήλικος της, βγήκε εκτός πορείας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα σε σταθερό αντικείμενο.

Κρήτη: Ήταν αργά για την άτυχη κοπέλα

Για την ώρα παραμένει άγνωστο τι ήταν αυτό που έβγαλε από την πορεία του το όχημα των δυο νεαρών. Τέσσερις άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ με ένα πυροσβεστικό όχημα βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες του ΙΧ.

Η επιχείρηση κράτησε για περίπου μια ώρα και από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρή η 20χρονη. Αντίθετα ο νεαρός που ήταν στο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε βαριά τραυματίας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η έρευνα της αστυνομίας προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση. Αυτό που προβληματίζει τις αρχές είναι η αιτία που το αυτοκίνητο των δυο νεαρών βρέθηκε καρφωμένο με τόση δύναμη σε σταθερό αντικείμενο χωρίς να υπάρχει σύγκρουση με άλλο όχημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments