Video

La Casa De Papel: Η σκηνή που έκανε το Bella Ciao παγκόσμιο χιτ (vid)

La Casa De Papel: Η σκηνή που έκανε το Bella Ciao παγκόσμιο χιτ (vid)
To La Casa De Papel άθελα του έκανε ένα επαναστατικό τραγούδι να παίζει στα κλαμπ όλου του κόσμου.

Το La Casa De Papel αποτέλεσε μαι από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές των τελευταίων ετών. Παρά τη μέτρια απήχηση που είχε στην Ισπανία, αγαπήθηκε ιδιαίτερα όταν προβλήθηκε στο Netflix.

Αυτό οδήγησε την Αμερικανική εταιρία να προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του και να σχεδιάσει τρίτη σεζόν. Ο κόσμος αγάπησε ιδιαίτερα το συγκεκριμένο σίριαλ καθώς είχε ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Δυο από τους πιο αγαπημένους είναι ο εγκέφαλος της “τέλειας ληστείας” με το κωδικό όνομα “professor” και ο “Berlin”. Οι δυο τους χάρισαν στο κοινό μια από τις ομορφότερες σκηνές της σειρά.

Οι δυο άντρες καθισμένοι σε ένα τραπέζι με ποτήρια κρασί μπροστά τους. Τότε άρχισαν να τραγουδάνε το γνωστό αντάρτικο τραγούδι “Bella Ciao”.

La Casa De Papel: Η προέλευση του Bella Ciao

To «Bella Ciao»είναι ιταλικό αντιστασιακό τραγούδι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.Η μουσική του τραγουδιού φαίνεται να είναι εμπνευσμένη από κάποιο παλιό παραδοσιακό τραγούδι, ενώ είναι άγνωστο από ποιον έχουν γραφεί οι στίχοι.

Το τραγούδι αυτό έχει αναπαραχθεί και διασκευαστεί από διάφορους καλλιτέχνες στα ιταλικά, τα αγγλικά, τα ελληνικά, τα ρωσικά, τα βοσνιακά, τα κροατικά, τα σερβικά, τα ουγγρικά, τα ισπανικά, τα φινλανδικά, τα γερμανικά, τα τουρκικά, τα ιαπωνικά, τα κινεζικά και τα κουρδικά, μεταξύ των οποίων είναι ο Μάνου Τσάο, ο Σέρβος συνθέτης Γκόραν Μπρέγκοβιτς και η Μαρία Φαραντούρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments