Ελλάδα

Άρτα: Δυο αλλοδαποί με πάνω από δυο κιλά χασίς στα χέρια της αστυνομίας

Άρτα: Δυο αλλοδαποί με πάνω από δυο κιλά χασίς στα χέρια της αστυνομίας
Στην Άρτα οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν δυο αλλοδαπούς που είχαν στην κατοχή τους πάνω από δυο κιλά χασίς.

Στην Άρτα οι αστυνομικές αρχές είχαν παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις στην περιοχή Φιλοθέη. Εκεί συνηθίζουν να συχνάζουν χρήστες ναρκωτικών, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Ένα μοτοποδήλατο με δυο αλλοδαπούς έκανε συχνά δρομολόγια. Σε ένα από αυτά η αστυνομία που σταμάτησε τους δυο άντρες για να τους κάνει έλεγχο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, η μια βάρους ενός κιλού και 100 γραμμαρίων και η άλλη με 1,91 γραμμάριο.

Φυσικά, η αστυνομία προχώρησε σε κατάσχεση της μηχανής και των τριών κινητών τηλεφώνων που είχαν στην κατοχή τους. Στη συνέχεια ξεκίνησαν έρευνες στα σπίτια των δυο αντρών με τη βοήθεια του σκύλου της δίωξης.

Άρτα: Μεγάλη επιχείρηση από την Αστυνομία

Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος βρήκε σημαντικά ευρήματα στην κατοικία του ενός. Συγκεκριμένα μέσα σε έναν θάμνο βρέθηκε ένα σακουλάκι ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 30 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Στο σπίτι του συνεργού του, βρέθηκαν άλλα έξι πακέτα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 26,34 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Φυσικά, οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό που απασχολεί τις αρχές είναι ο ρόλος των δυο αντρών. Αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή αν αποτελούν μέλη μιας μεγαλύτερης σπείρας στην περιοχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments