Τεχνολογία

Huawei P30 Pro: Ένα νέο update φέρνει το dual-view mode στην κάμερα

Huawei P30 Pro: Ένα νέο update φέρνει το dual-view mode στην κάμερα
Το Huawei P30 Pro προσφέρει άλλη μια επιλογή στην βραβευμένη του κάμερα.

Το Huawei P30 Pro είναι ένα από τα καλύτερα κινητά που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Η εταιρία φροντίζει να δίνει συχνά update στην συσκευή προκειμένου να την κάνει ακόμα καλύτερο. Ένα από αυτά φέρνει και μια εντυπωσιακή λειτουργία.

Πρόκειται για το dual-view mode, με το οποίο μπορείτε να καταγράψετε ταυτόχρονα δύο videos, ένα με τον κύριο φακό της συσκευής και ένα με την zoom κάμερα. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί κάποιος να έχει ένα σφαιρικό πλάνο μιας στιγμής.

Huawei P30 Pro: Αντέχει ακόμα και…βασανιστήρια

Το νέο P30 Pro έχει μπει δυναμικά στην αγορά και οι πωλήσεις του είναι εξαιρετικές. Όσο για τις επιδώσεις του; Οι ειδικοί μιλάνε για ένα από τα πιο δυνατά μοντέλα που έχει βγάλει η Huawei.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι το πόσο ανθεκτικό είναι σε δύσκολες συνθήκες. Ο καλύτερος για να μας απαντήσει σε αυτό είναι ο «JerryRigEverything». Πρόκειται για έναν You Tuber που παίρνει τα κινητά και τους κάνει ακραία τεστ.

Από γρατσουνιές με τα κλειδιά μέχρι και καψίματα στις οθόνες. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το  Huawei P30 Pro τα πήγε μια χαρά στα χέρια ενός απαιτητικού κριτή.

Ένα από τα δυνατά σημεία του συγκεκριμένου smartphone είναι η πίσω κάμερα του. Συγκεκριμένα οι τέσσερις κάμερες του P30 pro όχι μόνο απέσπασαν καλές κριτικές, αλλά κέρδισαν και το βραβείο «Best Photo Smartphone” από την TIPA.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments