Μedia

Σωτήρης Καλυβάτσης: Μια διαφορετική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Σωτήρης Καλυβάτσης: Μια διαφορετική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης θα βρεθεί απόψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούστογλου σε μια συνέντευξη διαφορετική από όλες τις άλλες.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποτελούσε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μορφές της Ελληνικής τηλεόρασης στην δεκαετία του 90. Τα τελευταία χρόνια ο γνωστός κωμικός έχει μείνει μακριά από την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί σε άλλες μορφές διασκέδασης.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής The 2 Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Φυσικά ο πρώην κολλητός φίλος του Αντώνη Κανάκη δεν θα δώσει μια συνέντευξη σαν αυτές που έχουμε συνηθίσει.

Σωτήρης Καλυβάτσης: Σύντομο βιογραφικό

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου του 1969 και είναι παρουσιαστής και ηθοποιός. Στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό έγινε γνωστός στα μέσα της δεκαετίας του ’90 με την εκπομπή «Κομφούζιο» που αρχικά έπαιζε στην ΕΤ-3 και στη συνέχεια στο STAR.  Συμπαρουσιαστές του ήταν ο Αντώνης Κανάκης και ο Αντώνης Παραράς.

Δυστυχώς, ο δεύτερος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και έτσι η εκπομπή μετονομάστηκε σε Α.Μ.Α.Ν (Αντώνη Μας Αφησες Νωρίς). Έπειτα, πιο πρόσφατα, ήρθε το Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1 που σημείωσε εξαιρετική επιτυχία αλλά ο Σωτήρης Καλυβάτσης κάποια στιγμή αποχώρησε οριστικά από την εκπομπή.

Έκτοτε πρωταγωνιστεί σε επιθεωρήσεις και μουσικοθεατρικές παραστάσεις κυρίως ενώ έχει παρουσιάσει και ψυχαγωγικές εκπομπές όπως το Bellas TV και τηλεπαιχνίδια όπως το Fatus Olus. Στον κινηματογράφο, τον έχουμε απολαύσει στις ταινίες Στάκαμαν (2000) και Νήσος 2 (2011). Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια Αντιγόνη Ψυχράμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments