Ελλάδα

Απαγορευτικό πλοία: Που ισχύει απαγορευτικό απόπλου λόγω νοτιάδων

Απαγορευτικό πλοία: Που ισχύει απαγορευτικό απόπλου λόγω νοτιάδων
Απαγορευτικό πλοία: Προβλήματα στην Κρήτη από τους νοτιάδες

Απαγορευτικό πλοία: Προβλήματα στις θαλάσσιες μετακινήσεις προκαλούν οι ισχυροί Νοτιάδες που πνέουν στην Κρήτη, αλλά και στα πελάγη γύρω από το νησί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, όπως αναφέρει το neakriti.gr σε ισχύ βρίσκεται το απαγορευτικό απόπλου των πλοίων από το Ηράκλειο προς τα νησιά των Κυκλάδων.

Ενώ, αξίζει να τονιστεί πως, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Λιμεναρχείου, το προγραμματισμένο ημερήσιο δρομολόγιο των Μινωικών Γραμμών από το Ηράκλειο προς τον Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Κυριακής.

Η δύναμη των ανέμων είναι τόσο ισχυροί που όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ακόμα και το αεροπλάνο που μετέφερε τον Προκόπη Παυλόπουλο στα Χανιά δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στην πόλη. Αποτέλεσμα ήταν να προσγειωθεί στο Ηράκλειο και από εκεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να αναχωρήσει οδικώς για τα Χανιά.

Εξαιτίας των ισχυρών νοτιάδων, μάλιστα, υπήρξαν ακυρώσεις δυο πτήσεων. Πρόκειται για το δρομολόγιο της Sky Express 250-251 από Χανιά για Αθήνα και από Αθήνα προς Χανιά, καθώς και η πτήση της ΟΑ 332-333 από Χανιά για Αθήνα και από Αθήνα προς Χανιά.

Θα υπάρξει ωστόσο πρόσθετη πτήση 338-339 που θα εκτελέσει το δρομολόγιο που ακυρώθηκε το απόγευμα στις 17.20. Αρκετές όμως ήταν και οι πτήσεις με προορισμό τα Χανιά οι οποίες από το πρωί αναγκάστηκαν λόγω των καιρικών συνθηκών να αλλάξουν δρομολόγιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments