Βιβλίο

Βιβλία προτάσεις: Από την Ύδρα με αγάπη

Βιβλία προτάσεις: Από την Ύδρα με αγάπη
Βιβλία προτάσεις: Το "Από την Ύδρα με αγάπη" υπογράφει η Αικατερίνη Μαυρίδου - Λιβάνη.

Βιβλία προτάσεις: Από την Ύδρα με αγάπη. Με τον πιο περίεργο και σκληρό τρόπο ο Πέτρος, γόνος ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας του Λονδίνου, μαθαίνει ένα μυστικό που τον αφορά άμεσα. Ο θυμός και η απόγνωση τον οδηγούν στο εμπόλεμο Αφγανιστάν, όπου γνωρίζει τη ζωή των Αμερικανών στη στρατιωτική βάση της Καμπούλ αλλά και τη σκληρότητα των Ταλιμπάν πέφτοντας σε μία παγίδα από την οποία δεν μπορεί να βγει.

Στην Καμπούλ συνδέεται με έναν μυστηριώδη Αφγανό με αμφιλεγόμενο ρόλο, ο οποίος βοηθάει τον Πέτρο να φύγει από τη χώρα όταν ο αδελφός του, ο Άρης, ταξιδεύει με κίνδυνο της ίδιας του της ζωής στο Αφγανιστάν για να τον σώσει. Όταν επιστρέφει στο Λονδίνο, ο Πέτρος ρίχνεται στη ζωή, στην αγάπη, στον έρωτα, με σκοπό να ξανακερδίσει τα χαμένα χρόνια. Οι ρυθμοί της οικογένειας είναι ξανά φυσιολογικοί. Κανείς όμως δεν μπορεί να φανταστεί ότι η μοίρα θα διαλέξει την πιο ευτυχισμένη στιγμή του Πέτρου για την τελική αναμέτρηση.

Από την Ύδρα με αγάπη: Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Αικατερίνη Μαυρίδου – Λιβάνη γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα. Ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε ελληνόφωνες εφημερίδες και περιοδικά της Αμερικής, όπως επίσης και με τον Κρίκο του Λονδίνου. Τη δεκαετία του ’80 εξέδωσε το μηνιαίο περιοδικό Ελληνικός Ορίζων και στη συνέχεια την εβδομαδιαία εφημερίδα Ομογενειακή Φωνή. Συνεργάστηκε με τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθηνών Ηρόδοτος και επί μία συνεχή δεκαετία με τον ελληνοαμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό Hellas Fm, ενώ αρθρογράφησε στον ηλεκτρονικό Τύπο της Καλιφόρνιας.

Διαβάστε Eπίσης

Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Όλα έτοιμα για την 16η διοργάνωση

Βιβλία προτάσεις: «Αδέσποτη πόλη» από τη Δέσποινα Μάντζαρη

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι