Πολιτική

Πρόταση μομφής κατά Πολάκη: Κατατέθηκε από τη Νέα Δημοκρατία

Πρόταση μομφής κατά Πολάκη: Κατατέθηκε από τη Νέα Δημοκρατία
Πρόταση μομφής κατά Πολάκη: Οπως έχει προαναγγείλει ο πρωθυπουργός, θα μετατρέψει την πρόταση μομφής κατά Πολάκη σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνησή του.

Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε την πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Κάτι που είχε προαναγγείλει πριν το Πάσχα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η πρόταση μομφής της ΝΔ είχε αποφασιστεί μετά την “επίθεση” του Παύλου Πολάκη κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου. Μαζί με την πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη θα κατατεθεί και η τροπολογία της ΝΔ για να μην μειωθεί το αφορολόγητο.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν βρίσκεται στη Βουλή καθώς πραγματοποιεί περιοδεία στην Ξάνθη. Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης. Οπως έχει προαναγγείλει ο πρωθυπουργός, θα μετατρέψει την πρόταση μομφής κατά Πολάκη σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνησή του. Μια συζήτηση η οποία θα ξεκινήσει την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής με τη σχετική ψηφοφορία, όπως αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων.

Δείτε live την συζήτηση για την πρόταση μομφής της ΝΔ κατά Πολάκη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments