Αθλητισμός

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανακοίνωσε το φινάλε με δάκρυα στα μάτια ο Γκοντίν (vid)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανακοίνωσε το φινάλε με δάκρυα στα μάτια ο Γκοντίν (vid)
Τις τελευταίες ημέρες του στην Ατλέτικο Μαδρίτης διανύει ο Ντιέγκο Γκοντίν, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου επισημοποίησε την αποχώρηση του από τους «ροχιμπλάνκος» και ξέσπασε σε κλάματα.

Εδώ και εννιά συναπτά έτη ο Ντιέγκο Γκοντίν αποτέλεσε την προσωποποίηση του μαχητικού πνεύματος της Ατλέτικο Μαδρίτης εντός γηπέδου. Ο Ουρουγουανός αμυντικός δέθηκε όσο λίγοι με τους «ροχιμπλάνκος». Αγάπησε και αγαπήθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας, την οποία υπηρέτησε πιστά, δίνοντας τα πάντα. Ήταν από τους παίκτες που δεν μπορούσε εύκολα κάποιος να τους σκεφτεί με τη φανέλα κάποιας άλλης ομάδας. Ωστόσο, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και γι’ αυτόν. Το συμβόλαιο του με την ισπανική ομάδα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Παράλληλα, εδώ και καιρό η συμφωνία του με την Ίντερ ήταν γνωστή, χωρίς όμως να έχει επισημοποιηθεί.

Ωστόσο, αυτό έγινε σήμερα μέσω συνέντευξης Τύπου. Εκεί ο Γκοντίν ανακοίνωσε το τέλος του από την Ατλέτικο με δάκρυα στα μάτια. «Αυτές είναι οι τελευταίες μου μέρες ως ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο. Πιστέψτε με, έχω περισσότερο άγχος απ’ όσο έχω νιώσει πριν από κάποιο παιχνίδι μας. Ο σύλλογος αυτός είναι τρόπος ζωής για εμένα και πραγματικά είναι κάτι παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι μια οικογένεια, ένα μεγάλο σπίτι…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το αντίο της Ατλέτικο στον δικό της «πολεμιστή»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των «ροχιμπλάνκος», Ενρίκε Θερέθο, ευχαρίστησε τον Ουρουγουανό στόπερ για την προσφορά του. Παράλληλα, τόνισε ότι πάντα θα είναι μέλος της οικογένειας της Ατλέτικο και το «Γουάντα Μετροπολιτάνο» θα είναι πάντοτε το σπίτι του. «Σταματάς να υπηρετείς την ομάδα μας ως επαγγελματίας, αλλά να ξέρεις ότι οι “ροχιμπλάνκος” πάντοτε θα σε στηρίζουν και θα βρίσκονται κοντά σου. Η Ατλέτικο θα είναι η παντοτινή σου οικογένεια και το Γουάντα Μετροπολιτάνο το σπίτι σου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ισπανικής ομάδας.

Στα εννέα χρόνια παρουσίας του στους «ροχιμπλάνκος», ο Γκοντίν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας το 2014 και το Κύπελλο το 2013 εντός των συνόρων. Εκτός αυτών πανηγύρισε την κατάκτηση του Europa League τόσο το 2012 όσο και το 2018, αλλά και τρία Σούπερ Καπ Ευρώπης (2011, 2013, 2019). Παράλληλα, με την εθνική ομάδα της χώρας του έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα το 2011.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments