Διεθνή

Game of Thrones: Η μυθική απάντηση που έδωσαν για τον ξεχασμένο καφέ (pic&vid)

Game of Thrones: Η μυθική απάντηση που έδωσαν για τον ξεχασμένο καφέ (pic&vid)
Δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια οι υπεύθυνοι της σειράς Game of Thrones σχετικά με τον καφέ από τα Starbucks που εμφανίστηκε στο προηγούμενο επεισόδιο. Και έδωσαν μια... επική απάντηση.

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν και προβλήθηκε το νέο επεισόδιο του Game Of Thrones έγινε ένας μικρός χαμός. Όχι με κάποια μάχη ή με κάποιο θάνατο, αλλά με ένα ξεχασμένο ποτήρι καφέ από τα Starbucks που έγινε viral μόλις το παρατήρησαν οι fan της σειράς που έχουν… αετίσιο μάτι.

Στο Twitter επικράτησε ένας… πανικός αφού όλοι άρχισαν να ασχολούνται με τον καφέ, που προφανώς ξέχασε κάποιος ηθοποιός. Ένα τεράστιο λάθος για μια τόσο μεγάλη παραγωγή, αφού κανείς δεν είδε τον ξεχασμένο καφέ πριν προβληθεί το επεισόδιο. Και φυσικά στη… φανταστική εποχή των… δράκων και των ζόμπι, αποκλείεται να υπήρχε καφές από τα Starbucks. Βασικά, τώρα που το σκεφτόμαστε, αποκλείεται να υπήρχε γενικά καφές.

Εκτός αν μεταξύ των μαχών που δίνονται, οι πρωταγωνιστές σταματούσαν για ένα… καφεδάκι, προκειμένου να πάρουν ενέργεια και να συνεχίσουν. Είναι κι αυτό μια άποψη!

Με τον ντόρο που δημιουργήθηκε, οι υπεύθυνοι της παραγωγής «αναγκάστηκαν» να τοποθετηθούν με ένα μυθικό μήνυμα στα social media του GOT, όπου έδωσαν την πραγματική εξήγηση για το τι είχε συμβεί.

«Νέα από το Γουίντερφελ. Ο λάτε (σ.σ καφές) που εμφανίστηκε στο επεισόδιο ήταν λάθος. Η Ντενέρις είχε παραγγείλει τσάι με βότανα”.

Δείτε τη δημοσίευση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments