Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Το πρώτο σποτ της ΝΔ (vid)

Ευρωεκλογές 2019: Το πρώτο σποτ της ΝΔ (vid)
Η ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο της σποτ για τις ευρωεκλογές 2019.

Οι ευρωεκλογές 2019 πλησιάζουν και η ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο της διαφημιστικό σποτ. Στο σποτ πρωταγωνιστής είναι ένας απογοητευμένος ψηφοφόρος ο οποίος ακούει τον Αλέξη Τσίπρα να λέει άλλα τη μία και άλλα την άλλη για το σκίσιμο των μνημονίων, το ΕΚΑΣ, τον ΕΝΦΙΑ, αλλά και να κάνει δηλώσεις για την εγκληματικότητα και τη Βόρεια Μακεδονία.

Λίγο πριν το τέλος ακούγεται ο Αλέξης Τσίπρας να λέει στη Βουλή «καθίστε κάτω, τώρα μιλάει ο πρωθυπουργός».  Ο ψηφοφόρος, τελικά, κλείνει την τηλεόραση και λέει: «Ως εδώ». Στο σποτ, το οποίο θέλει να εκφράσει τη «βουβή οργή» των πολιτών την οποία σύμφωνα με στελέχη της ΝΔ, εντοπίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις περιοδείες στη χώρα.

Κομμένη η πλάκα: Το σποτ του ΚΙΝΑΛ για τις ευρωεκλογές 2019

Το μήνυμα του ΚΙΝΑΛ για τις ευρωεκλογές είναι «Κυριακή 26 Μαΐου. Κομμένη η πλάκα. Πάω να ψηφίσω. Στέλνω μήνυμα αλλαγής».  Με αυτό το σποτ, το ΚΙΝΑΛ ξεκινάει τη διαδικτυακή εκλογική καμπάνια και απευθύνεται στη συμμετοχή των νέων ανθρώπων στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στις ευρωεκλογές 2019 η Ελλάδα εκλέγει 21 ευρωβουλευτές. Στην Ελλάδα, δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι συμπληρώνουν το 17ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος των εκλογών. Άρα για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές του 2019, μπορούν να ψηφίσουν όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι τις 31/12/2002.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments