Πολιτική

Η Περιστέρα Μπαζιάνα μιλάει για την υποψηφιότητά της

Η Περιστέρα Μπαζιάνα μιλάει για την υποψηφιότητά της
Τι είπε στο Open TV η «Πέρι» Μπαζιάνα που κατεβαίνει με το ΚΚΕ στην Καρδίτσα και χθες μπέρδεψε... όλη την Ελλάδα λόγω της συνωνυμίας της με τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα, με την οποία έχουν συγγένεια.

Αποκλειστική δήλωση στο Open TV και στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος 7:00» έκανε η υποψήφια με το ΚΚΕ, Περιστέρα Μπαζιάνα. Η ξαδέλφη της συζύγου του πρωθυπουργού, Μπέτυς Μπαζιάνα μίλησε στην Ανθή Βούλγαρη για τις κομματικές της πεποιθήσεις, αλλά και για την εξαδέλφη της, την οποία «αγαπώ και σέβομαι».

«Είμαι ΚΚΕ από συνείδηση. Ο πατέρας μου έκανε εξορία και όταν έφυγε από τη ζωή μπήκα εγώ στη θέση του στο ψηφοδέλτιο. Με την Μπέτυ είμαστε ξαδέλφες, αλλά ποτέ δεν μου είπε τι να κάνω ούτε εγώ σε εκείνη. Άλλωστε η κομματική και πολιτική μου θέση είναι ξεκάθαρη.

Την αγαπώ και την σέβομαι αλλά αυτό είναι άλλο από τις πολιτικές μας πεποιθήσεις. Είναι η τρίτη φορά που είμαι υποψήφια. Θα είμαι παρούσα πάντα και όποτε μου ζητηθεί από το κόμμα».

Άθελά της, πάντως, η ξαδέλφη της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα έγινε… viral χθες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Κι αυτό διότι όταν κυκλοφόρησε η είδηση με τίτλο “Η Περιστέρα Μπαζιάνα υποψήφια με το ΚΚΕ στην Καρδίτσα” επικράτησε… πανικός στα media.

Γρήγορα, ωστόσο, “έσβησε” η φωτιά όταν όλοι κατάλαβαν πως πρόκειται για συνωνυμία και – εν τέλει – για συγγένεια. Μάλιστα, ένας απ’ αυτούς που την “πάτησε” για τα καλά ήταν ο δημοσιογράφος και υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατίας, Γιάννης Λοβέρδος, όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα.

Ο Λοβέρδος μπερδεύτηκε βλέποντας τον τίτλο και της φωτογραφία της Περιστέρας Μπαζιάνα, συντρόφου του πρωθυπουργού, με αποτέλεσμα να ποστάρει δημοσίευμα στον λογαριασμό του στο Facebook και να γράψει τη φράση “Κλάψτε ελεύθερα”. Γρήγορα κατάλαβα την… γκάφα του – κάποιοι του το επισήμαναν με όχι και τόσο… κομψό τρόπο κάτω από τη δημοσίευση – και κατέβασε το ποστάρισμα, αλλά το… print screen που πρόλαβαν να κάνουν κάποιοι τον… πρόδωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments