Πολιτική

Το Ποτάμι: Ανασυγκροτείται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος

Το Ποτάμι: Ανασυγκροτείται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος
Θετική η γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής για το Ποτάμι. Ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Το Ποτάμι έχει τη δυνατότητα ανασυγκρότησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του, τέσσερις μήνες μετά την διάλυσή της. Αυτό ανακοίνωσε επισήμως την Τρίτη ο Πρόεδρος της Βουλής στον επικεφαλής της παράταξης Σταύρο Θεοδωράκη. Η ανασυγκρότηση δρομολογήθηκε μετά την θετική γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, παρά τα όσα περί του αντιθέτου είχαν ειπωθεί το προηγούμενο διάστημα.

Παρά τα όσα περί του αντιθέτου είχαν ειπωθεί το προηγούμενο διάστημα περί απαίτησης 10 βουλευτών μετά τη διάλυση του Ποταμιού για την ανασυγκρότησή του, τελικά η αισιοδοξία που επικρατούσε στη Σεβαστουπόλεως μετά την επιστροφή των εδρών επιβεβαιώθηκε.  Υπενθυμίζεται πως χθες ο ΠτΒ ενημέρωσε για το αίτημα του Ποταμιού την Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής, ενώ σήμερα κοινοποιήθηκε στον επικεφαλής του Σταύρο Θεοδωράκη η σχετική απόφαση.

«Περπατάμε πολύ μακριά, περπατάμε μακριά», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Θεοδωράκης, χαιρετίζοντας την εξέλιξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments