Lifestyle

Πάνος Καλλίτσης: Αχώριστος με τη νέα και υπέροχη σύντροφο του (pic)

Πάνος Καλλίτσης: Αχώριστος με τη νέα και υπέροχη σύντροφο του (pic)
Ο Πάνος Καλλίτσης διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο με τη νέα σύντροφο του, Ιλεάνα Λουδάρου, με το ζευγάρι να μη αφήνει ο ένας τον άλλον ούτε για μια στιγμή.

Ο Πάνος Καλλίτσης πέρασε ένα ιδιαίτερα δύσκολο διάστημα της ζωής του μέχρι και πριν λίγο καιρό. Ο πυροβολισμός από επίδοξους ληστές και ο χωρισμός του με την Έλενα Χριστοπούλου τον είχαν καταρρακώσει ψυχολογικά. Ωστόσο, ο ίδιος πλέον βρίσκεται σ’ ένα εξαιρετικό στάδιο της ζωής του. Έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και περνάει όμορφες στιγμές. Εδώ και λίγο καιρό ο κομμωτής των celebrities είναι ζευγάρι με τη Ιλεάνα Λουδάρου, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της Νομικής. Η μελαχρινή καλλονή έχει καταγωγή μισή από την Ελλάδα και μισή από την Αμερική.

Διασκέδασαν μαζί και δεν άφησαν ο ένας τον άλλον ούτε λεπτό

Το νέο ζευγάρι της showbiz δεν κάνει συχνά κοσμικές εμφανίσεις. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες αποφάσισαν να κάνουν μια εξαίρεση. Έτσι ο Πάνος και η Ιλεάνα, βγήκαν και διασκέδασαν στο μαγαζί που εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος. Οι δύο τους επέλεξαν ένα total black look και φάνηκε να διασκεδάζουν με την ψυχή τους την έξοδο αυτή. Άλλωστε πέρασαν υπέροχα με τις επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών κι έμειναν στο μαγαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν έφυγε ο ένας ούτε λεπτό από τον άλλον. Το ζευγάρι ήταν αρκετά διαχυτικό μεταξύ του, με τα τρυφερά χάδια να δίνουν και να παίρνουν και τους δυο τους να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments