Lifestyle

Δύο Ξένοι: Η Εβελίνα Παπούλια αποκαλύπτει γιατί δεν συνεχίστηκε η σειρά (vid)

Δύο Ξένοι: Η Εβελίνα Παπούλια αποκαλύπτει γιατί δεν συνεχίστηκε η σειρά (vid)
«Μόνο που διάβαζα το σενάριο, γελούσα από τις ατάκες. Ήμουν σίγουρη ότι θα έχει επιτυχία» είπε για τη σειρά «Δύο Ξένοι» του Mega η Εβελίνα Παπούλια και ήταν... αποκαλυπτική για το "στοπ" της σειράς.

Για τη σειρά «Δύο Ξένοι» του Mega μίλησαν η Εβελίνα Παπούλια και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην εκπομπή Top Story του Open TV. Η Εβελίνα, που έπαιζε τον ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που δεν πήγε η σειρά σε τρίτο κύκλο, ενώ η Παλαιολόγου μίλησε και για τον Νίκο Σεργιανόπουλο λέγοντας «Με τον Νίκο είχαμε εξαιρετική σχέση, ήμασταν φίλοι και εκτός πλατό. Ήταν ένας άνθρωπος στο πλατό πάρα πολύ κλειστός, είχες την αίσθηση ότι δεν μιλιέται πολύ».

«Μόνο που διάβαζα το σενάριο, γελούσα από τις ατάκες. Ήμουν σίγουρη ότι θα έχει επιτυχία. Με τον Αλέξανδρο κάναμε περίπου ένα μήνα πρόβα μέχρι να δέσουμε όλοι μας. Δεν μπορώ να πω ότι μπήκα στη διαδικασία να μιμηθώ την Ελένη Μενεγάκη σε καμία περίπτωση γιατί θα ήταν προσβλητικό. Απλώς μιμήθηκα κάποια πράγματα πολύ έντονα εκείνης της εποχής στο πώς γινόντουσαν οι παρουσιάσεις. Ήταν εξαιρετικό το σενάριο και ήταν για πρώτη φορά ένα σίριαλ, μια κωμωδία, η οποία είχε ταχύτητα, ήταν γρήγορο.

Με ακολουθούσε μετά η επιτυχία της Μαρίνας και όσοι με γνώριζαν δεν μπορούσαν να ταυτίσουν το ρόλο με μένα, σαν Εβελίνα. Με κυνηγούσε η επιτυχία του ρόλου. Μου πρότειναν παρόμοιους ρόλους μετά και δεν τους έκανα. Δεν έγινε ο τρίτος κύκλος γιατί δεν μπορούσαμε να ρυθμιστούμε όλοι μαζί. Εγώ είχα κάνει το παιδί, μετά ήταν ο στρατός του Αλέξανδρου… Έπεσαν πολλά μικρά πράγματα, που ενώ μπήκαμε στη διαδικασία να τα λύσουμε, τελικά μας ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει», είπε η Εβελίνα Παπούλια.

Δημοφιλείς ελληνικές τηλεοπτικές σειρές που άφησαν εποχή, κάνοντας τις τηλεθεάσεις να χτυπήσουν κόκκινο

Ο Πέτρος Κουσουλός και η δημοσιογραφική ομάδα του Top Story συναντούν τους πρωταγωνιστές των σειρών που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση, οι οποίοι αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια. Δύο ξένοι, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, Κάτω παρτάλι, Το καφέ της Χαράς, Λόγω τιμής, Παρά πέντε, 50-50, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, Λάμψη, Καλημέρα ζωή «συνεχίζονται» μέσα από διηγήσεις των πρωταγωνιστών τους και περιστατικά που δεν είδαν ποτέ τη δημοσιότητα.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Βασίλης Θωμόπουλος, ο Θάνος Καληώρας, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Ελένη Κρίτα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Περικλής Λιανός, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Εβελίνα Παπούλια, ο Ιβάν Σβιτάιλο, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μίνα Χειμώνα γυρνούν πίσω το χρόνο και μοιράζονται τις αναμνήσεις τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments