Lifestyle

Eurovision 2019: Το τεχνικό πρόβλημα και η απογοήτευση της Τάμτα (vid)

Eurovision 2019: Το τεχνικό πρόβλημα και η απογοήτευση της Τάμτα (vid)
Eurovision 2019: Η δεύτερη πρόβα της Τάμτα ήταν εξαιρετική από σκηνικής άποψης, αλλά η ίδια ένιωσε απογοητευμένη λόγω των τεχνικών προβλημάτων στον ήχο.

Τη δεύτερη πρόβα της στη σκηνή της Eurovision 2019 ενόψει του πρώτου ημιτελικού έκανε η Τάμτα το απόγευμα της Πέμπτης (9/5). Η πρόβα αυτή έδωσε και περισσότερα στοιχεία στο κοινό της διοργάνωσης για τον τρόπο εμφάνισης των συμμετεχόντων στη σκηνή. Στη σκηνική της παρουσία η κυπριακή συμμετοχή κέρδισε εξαιρετικές κριτικές. Η εμφάνιση της Τάμτα και των χορευτών της ήταν υποδειγματική, τόσο στον τρόπο που καλύφθηκε από τις κάμερες, όσο όμως και σε ό, τι αφορά το χορευτικό. Αίσθηση, επίσης προκάλεσε το εύρημα με το… γδύσιμο της εκπροσώπου της Κύπρου στη Eurovision στη μέση του τραγουδιού.

Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή υπήρχαν παράπονα για τον τρόπο που ακούγονταν η Τάμτα στη σκηνή. Στην πρώτη πρόβα τα πλάνα δεν μετέφεραν τον ήχο όπως έπρεπε. Δηλαδή, όπως θα μεταδοθεί τη βραδιά της Eurovision. Παρόλα αυτά την Πέμπτη ο ήχος ήταν κανονικός και τα σχόλια δεν ήταν ιδιαίτερα θετικά. Και αυτό γιατί δεν είχε συντονιστεί ο ήχος του δικού της μικροφώνου με αυτόν των τραγουδιστών που τη συνοδεύουν στα φωνητικά.

Απογοητευμένη η Τάμτα, έγινε αίτηση για νέα πρόβα ήχου 

Η Τάμτα ήταν εμφανώς απογοητευμένη από την εξέλιξη αυτή, όπως και άπαντες στην κυπριακή αποστολή. «Δεν είμαι χαρούμενη. Περιμένουμε περισσότερα, θα έχουμε κάποιες αλλαγές. Κάποιες αλλαγές ήταν καλύτερες αλλά κάποιες άλλες δεν ήταν καλές. Είχαμε κάποια προβλήματα στον ήχο αλλά για αυτόν τον λόγο κάνουμε την πρόβα για να γνωρίζουμε τι είναι καλό και τι όχι κι ευτυχώς έχουμε τον χρόνο και την ευκαιρία να το διορθώσουμε», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Έτσι, λίγη ώρα μετά την πρόβα, τόσο η τραγουδίστρια και το ΡΙΚ ζήτησαν να γίνει νέα πρόβα ήχου. Μάλιστα, το κρατικό κανάλι της Κύπρου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το θέμα. «Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε ότι κατά τις πρόβες σήμερα (σ.σ Πέμπτη) προέκυψε ένα τεχνικό πρόβλημα με το οποίο δεν τηρήθηκε η ισορροπία μεταξύ των μικροφώνων. Η αντιπροσωπεία υπέβαλε αίτημα για νέο ακουστικό έλεγχο, το οποίο έγινε αποδεκτό και η πρόβα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι. Τα ζητήματα που προέκυψαν ήταν εκεί και στη συνέχεια διορθώθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Eurovision 2019: Έχασε άλλη μια θέση στα στοιχήματα η Τάμτα

Το συγκεκριμένο γεγονός, παρά την εξαιρετική σκηνική παρουσία, έπληξε την κυπριακή συμμετοχή στα στοιχήματα για τον τελικό. Κι αυτό γιατί το «Replay» της Τάμτα έπεσε πλέον στη 10η θέση της κατάταξης, χάνοντας μια θέση σε σχέση με χθες. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που τόνισαν ότι ένα τέτοιο φάουλ θα μπορούσε να στοιχίσει ακόμα και την πρόκριση της κυπριακής συμμετοχής στον τελικό.

Αντίστοιχα και η ελληνική συμμετοχή υποχώρησε μια θέση και βρίσκεται στην 11η. Η Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love» θα κάνουν την τελική τους πρόβα σήμερα. Από αυτήν θα προκύψει και το αποκλειστικό υλικό που θα δώσει μια γεύση από όσα θα δούμε στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments