Μedia

“Beverly Hills 90210”: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σεζόν – Πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά

“Beverly Hills 90210”: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σεζόν – Πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά
Το "Beverly Hills 90210" ήταν η αγαπημένη σειρά όλων των εφήβων - και όχι μόνο - στα 90's.

Το “Beverly Hills 90210” ήταν η αγαπημένη σειρά όλων των εφήβων – και όχι μόνο – στα 90’s. Μάλιστα αναμένεται επιστροφή στις οθόνες μας.  Η πολυαναμενόμενη αναβίωση της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς  έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX έχει ανακοινώσει ότι το πρώτο από τα νέα, έξι επεισόδια με όνομα BH90210 θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Αυγούστου. Μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα νέο τρέιλερ της σεζόν κι ενώ δεν αποκαλύπτει ακόμα πολλά για το σενάριο, δείχνει τους πρωταγωνιστές να επανενώνονται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.

Ωστόσο από την σειρά θα απουσιάζει ο αγαπημένος σε όλους (και κυρίως στις έφηβες των 90’s), Ντίλαν, ο Luke Perry, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν λίγο καιρό. Θα είμαι σίγουρα μια σημαντική απουσία για την αναβίωση της πολυαναμενόμενης σειράς.

Στο ολιγόλεπτο βίντεο, οι Τόρι Σπέλινγκ, Τζέισον Πριστλεϊ, Τζένι Γκαρθ, Σάνον Ντοχέρτι, Μπράιαν Όστιν και άλλοι, συγκεντρώνονται για την πρώτη πρόβα πριν τα γυρίσματα του πρώτο επεισοδίου. «Η παρέα επιστρέφει», ακούγεται στο τρέιλερ. Τα μέλη του αρχικού καστ επέστρεψαν για να υποδυθούν τους «εαυτούς τους σε ένα νέο σείριαλ με αρκετές αληθινές στιγμές από τις ζωές και τις σχέσεις τους». «Τι θα συμβεί όταν οι πρώτες αγάπες, οι παλιές σχέσεις, οι φίλοι, οι εχθροί συναντηθούν ξανά και συνεχίσουν να να συνυπάρχουν μετά από τόσα χρόνια από εκεί όπου άφησαν τα γεγονότα;», γράφει η ανακοίνωση του Fox.

Δείτε το τρέιλερ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments