Video

Ευρωεκλογές 2019: Αυτό είναι το πιο… ερωτικό σποτ (vid)

Ευρωεκλογές 2019: Αυτό είναι το πιο… ερωτικό σποτ (vid)
Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Σουηδίας ενόψει Ευρωεκλογών 2019 έδωσε στη δημοσιότητα ένα απίθανο σποτάκι, στο οποίο καλεί τους πολίτες να μην ψηφίσουν γιατί έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν την ημέρα των εκλογών.

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει το σποτάκι του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σουηδίας για τις Ευρωεκλογές 2019. Μέσα από το βίντεο αυτό, οι πολίτες προτρέπονται να μην ψηφίσουν, γιατί όπως λέει ξεκάθαρα ο τίτλος «υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνει κανείς εκείνη την ημέρα»! Όσο για το ποιες είναι αυτές οι καλύτερες και σίγουρα πιο… πικάντικες δραστηριότητες; Οι ερωτικές περιπτύξεις ενός ζευγαριού, που αντί να πάει να βγάλει ευρωβουλευτές, βγάζει τα… μάτια του, δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αμφιβολίας.

Οι δύο εραστές δαγκώνουν… ερωτικά ο ένας τον άλλον και ρίχνουν «μαύρο δαγκωτό» στις Ευρωεκλογές. Βλέπετε, το βίντεο δείχνει όχι το δρόμο προς την κάλπη, αλλά εκείνον προς το κρεβάτι. Άλλωστε, είναι γνωστή η στάση του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σουηδίας στο θέμα των εκλογών. Η εν λόγω πολιτική παράταξη απέχει τόσο από τις Εθνικές, όσο και από τις Ευρωπαϊκές Εκλογές, για λόγους οικονομικούς και ιδεολογικούς, ενώ υποστηρίζει και την αποχώρηση της χώρας από την ΕΕ. Συμμετέχει, δε, μόνο στις δημοτικές εκλογές, όμως μόνο σε συγκεκριμένες περιφέρειες της Σουηδίας.

Ευρωεκλογές 2019: Συνηθίζει να προκαλεί το Κομμουνιστικό Κόμμα της Σουηδίας

Η ιδιαίτερη προεκλογική καμπάνια πάντως του κόμματος δεν πρέπει να εκπλήσσει και τόσο. Κι αυτό γιατί, συνηθίζει να προκαλεί πριν από κάθε εκλογική διαδικασία. Η φετινή καμπάνια κατά των ευρωεκλογών έχει ως σύνθημα το «Skit i Eu Valet». Αυτό σε… ανάλαφρη μετάφραση σημαίνει «Να πάνε να χ@στούν οι Ευρωεκλογές». Όπως είναι λογικό το σποτ έχει προκαλέσει ήδη έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας.

Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος στην εφημερίδα Nyheter Idag, την παραγωγή του σποτ ανέλαβε το ίδιο το ΚΚ, «με τη βοήθεια κάποιων φίλων», ενώ οι πρωταγωνιστές στο βιντεάκι είναι ένα αληθινό ζευγάρι. «Ηθελημένα προκλητικό» χαρακτήρισε το σποτ ο Σιμόν Ρενέρ, τονίζοντας ότι ο νόημα ήταν «να ενοχλήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο». Ερωτηθείς εάν το ΚΚ ανησυχεί μήπως το σποτ δυσαρεστήσει κάποια άτομα του αριστερού χώρου της χώρας, ο Ρένερ απάντησε αρνητικά.

«Δεν απευθυνόμαστε κυρίως στα άτομα που ζουν στο Södermalm (ακριβή συνοικία της Στοκχόλμης). Απευθυνόμαστε κυρίως στην εργατική τάξη. Η μεσαία τάξη του Södermalm δεν είναι το target group μας. Εξάλλου είναι διασκεδαστικό να τους εκνευρίζεις», ανέφερε χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το σποτ αρχικά απαγορεύτηκε από το Facebook μετά από καταγγελίες ότι παραβιάζει τους κανονισμούς της πλατφόρμας. Το ΚΚ ζήτησε ωστόσο να αναθεωρηθεί η απόφαση, δικαιώθηκε και πλέον το σποτ είναι και πάλι διαθέσιμο στη σελίδα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments