Video

MasterChef: Αποχώρησε συγκινημένη η Ασημίνα (vids)

MasterChef: Αποχώρησε συγκινημένη η Ασημίνα (vids)
MasterChef: Ο "Κρατς" και ο Παντελής πέρασαν στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού μαγειρικής.

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef οι διαγωνιζόμενοι συζήτησαν με τους τρεις κριτές  όλα όσα έγιναν στη διήμερη ομαδική δοκιμασία. Η συζήτηση ήταν μεγάλη και τα λάθη αρκετά και από τις δύο ομάδες. Η βαθμολογία, που προέκυψε και από τις δύο ημέρες, ήταν αναμενόμενη για τη μπλε ομάδα, οι παίκτες της οποίας μπήκαν στη διαδικασία αποχώρησης.

Η Ασημίνα Ουστάλλι, ο Χρήστος Μπάρκας και ο Παντελής Βούρος μπήκαν στην κουζίνα με σκοπό να φτιάξουν ένα πιάτο πιστό αντίγραφο του δημιουργού, ο οποίος ήταν ο σεφ Γιάννης Λουκάκος που επέστρεψε μετά από χρόνια στο MasterChef. Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν ήταν “ντολμάς” από σκορπίνα και γαρίδες, ανοιξιάτικα λαχανικά και αρωματικό αυγολέμονο. Το επίπεδο ανέβηκε και οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν ότι μπορούσαν μέσα στην κουζίνα για να κρατήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Η βαθμολογία των παικτών:

  • Χρήστος Μπάρκας (7+8+8+8) – 31 βαθμοί
  • Παντελής Βούρος (8+7+7+8) – 30 βαθμοί
  • Ασημίνα Ουστάλλι (7+7+6+7) – 27 βαθμοί

Η Ασημίνα Ουστάλλι συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Στην τελική πεντάδα του MasterChef βρίσκονται οι: Μανώλης Σαρρής, Πάνος Τόγιας, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Χρήστος Μπάρκας και Παντελής Βούρος.

MasterChef: Η συγκίνηση του Λεωνίδα κουτσόπουλου

Ένας αγαπημένος κριτής του MasterChef, ο Γιάννης Λουκάκος, επισκέφτηκε τους ηττημένους, οι οποίοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

«Σήμερα επιλέξαμε να καλέσουμε έναν άνθρωπο που για εμένα προσωπικά παίζει και μεγάλο ρόλο για αυτό που έχω γίνει επαγγελματικά. Είναι μεγάλη τύχη για όποιον ξεκινάει να μαγειρεύει, να πέσει με ανθρώπους οι οποίοι αγαπάνε πάρα πολύ αυτό που κάνουν. Διδάσκουν και μαγειρικό πολιτισμό και εμένα είναι ο μαγειρικός μου μπαμπάς. Αν δεν ήμουν μαζί του στα ξεκινήματα, δεν ξέρω τι θα είχα καταφέρει μαγειρικά», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συγκινημένος, μιλώντας για τον Γιάννη Λουκάκο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments