Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Μαζί με τους οπαδούς του Δικεφάλου ο Γιώργος Σαββίδης

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Μαζί με τους οπαδούς του Δικεφάλου ο Γιώργος Σαββίδης
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Γιώργος και ο Νίκος Σαββίδης δεν έκατσαν στα επίσημα, αλλά προτίμησαν να μπουν μαζί με τους 120 φίλους του Δικέφαλου δίπλα στα δημοσιογραφικά έδρανα.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ο Νίκος και ο Γιώργος Σαββίδης (οι δύο υιοί του Ιβάν Σαββίδη) δεν έκατσαν στην πρώτη γραμμή των επισήμων (όπως θα περίμενε κανείς…) στα VIP για τον τελικό των Ασπρόμαυρων με τους Κιτρινόμαυρους, αλλά προτίμησαν να μπουν μαζί με τους 120 φίλους του Δικέφαλου δίπλα στα δημοσιογραφικά έδρανα.

Τα παιδιά του προέδρου και μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ έγιναν «ένα» με τον λιγοστό κόσμο της ομάδας που είχε δικαίωμα να βρίσκεται στο γήπεδο, μετά την απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη να γίνει ο φετινός τελικός κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ιβάν Σαββίδης τηρώντας την τιμωρία που του έχει επιβληθεί δεν βρίσκεται στο ΟΑΚΑ παρά μόνο καλωσόρισε την αποστολή της ομάδας έξω απο αυτό.

Τρομερό γυριστό ο Άκπομ και 1-0 ο ΠΑΟΚ (vid)

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου του τελικού Κυπέλλου, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε κεφάλι στο σκορ.Εντυπωσιακό το τέρμα του Τσούμπα Άκπομ που έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πέλκας μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και με ανάποδο ψαλίδι ο Τσούμπα Άκπομ αφού προσπέρασε την άμυνα της Ένωσης, νίκησε και τον Μπάρκα και έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Να σημειώσουμε πως έγινε έλεγχος VAR στη φάση του γκολ για το αν είναι οφσάιντ ο Άκπομ και εν συνεχεία ο ρέφερι έδειξε σέντρα!

Δείτε το γκολ του ΠΑΟΚ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments