Αυτοδιοίκηση

Δημοσκόπηση 2019: Προβάδισμα για τον Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα

Δημοσκόπηση 2019: Προβάδισμα για τον Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα
Δημοσκόπηση 2019: Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ισχυρό προβάδισμα στην Αθήνα σύμφωνα με την Innovation Metrisis Poll.

Δημοσκόπηση 2019: Αρνητική άποψη φαίνεται πως έχουν οι πολίτες της Αθήνας για την θητεία του Γιώργου Καμμίνη. Είναι χαρακτηριστικό ότι µόλις το 3,6% δηλώνουν πολύ ικανοποιηµένοι και 18,0% αρκετά ικανοποιηµένοι από το έργο του, έναντι 35% που δηλώνουν λίγο και 40,7% που δηλώνουν καθόλου ικανοποιηµένοι.

Σχετικά με τη μάχη για τη θέση του δημάρχου στην πρωτεύουσα της χώρας ο Κώστας Μπακογιάννης έχει το προβάδισμα σύμφωνα με μελέτη της  Innovation Metrisis Poll. Οι θετικές γνώµες για το πρόσωπό του να φτάνουν το 62,8% και οι αρνητικές περιορίζονται στο 21,3%, µε ιδιαίτερα θετικές γνώµες στους ψηφοφόρους της Ν.∆. (των εκλογών του 2015), οι οποίες ξεπερνούν το 87%, αλλά και θετικό ισοζύγιο και σε αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ (πάλι των εκλογών του 2015), όπου οι θετικές γνώµες φτάνουν το 49,3% και οι αρνητικές το 43,7%. Θετικό ισοζύγιο καταγράφει και ο Παύλος Γερουλάνος, µε τις θετικές γνώµες να διαµορφώνονται στο 39,1% και τις αρνητικές στο 26,7%.

Δημοσκόπηση 2019: Κλειδώνει τη δεύτερη θέση ο Γερουλάνος

Από την πλυερά του ο Παύλος Γερουλάνος έχει πιο θετικό ισοζύγιο στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, µε θετικές γνώµες στο 48,3% και αρνητικές στο 28,0%, ενώ στη Ν.∆. έχει θετικές γνώµες στο 37,4% και αρνητικές στο 31,6%.

Τέλος, ο Νάσος Ηλιόπουλος φαίνεται να καλύπτει µε σταθερό ρυθµό το πρόβληµα αναγνωρισιµότητας που είχε στην αρχή της προεκλογικής εκστρατείας, έχει όµως ακόµα ελαφρά αρνητικό ισοζύγιο γνωµών στο σύνολο των ψηφοφόρων, µε 23,6% θετικές γνώµες και 30,7% αρνητικές.

Φυσικά ο Νάσος Ηλιόπουλος είναι ο πλέον δηµοφιλής υποψήφιος στους ψηφοφόρους που το 2015 είχαν επιλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το 45,1% έχει θετική γνώµη για το πρόσωπό του και µόλις το 16% αρνητική.

Η νέα ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE μας πάει πιο μακριά με «super» προστασία & «super»επιδόσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments