Lifestyle

Eurovision 2019: “Πάτησαν” Τελ Αβίβ Καπουτζίδης και Κοζάκου

Eurovision 2019: “Πάτησαν” Τελ Αβίβ Καπουτζίδης και Κοζάκου
Eurovision 2019: Οι Έλληνες σχολιαστές του διαγωνισμού τραγουδιού βρίσκονται ήδη στην πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Το ελληνικό team των σχολιαστών της Eurovision 2019 έκανε χθες την πρώτη του ανάρτηση επί ισραηλινού εδάφους. Ο λόγος για τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου, οι οποίοι θα σχολιάσουν για λογαριασμό της ΕΡΤ τον φετινό μουσικό διαγωνισμό στο Τελ Αβίβ. Οι δυο τους πόζαραν ευδιάθετοι στο instagram, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να αναρτά τη φωτογραφία στο προφίλ του, γράφοντας το εξής σχόλιο: «Πρώτη βόλτα στο Τελ Αβίβ».

Ο Καπουτζίδης και η Κοζάκου έλαβαν δεκάδες μηνύματα από τους eurofans, οι οποίοι εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους στους δύο σχολιαστές, αλλά και στην ελληνική ομάδα, που φέτος θα εκπροσωπηθεί από την Ελληνοκαναδή, Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι «Better Love».

View this post on Instagram

Πρώτη βόλτα στο Τελ Αβίβ. #eurovision #eurovision2019 #telaviv #israel #57countriesandcounting #commentators #friends #teamgreece #betterlove

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis) on

Eurovision 2019: Πτώση στα στοιχήματα για Ελλάδα και Κύπρο

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των δύο ημιτελικών της Eurovision 2019 και οι συμμετέχουσες χώρες συνεχίζουν τις πρόβες τους στο Τελ Αβίβ, στοχεύοντας στην πρόκρισή τους στην τελική φάση. Τόσο η Κατερίνα Ντούσκα, όσο και η Τάμτα, πραγματοποίησαν τη δεύτερή τους πρόβα στη σκηνή που θα διεξαχθεί ο φετινός μουσικός διαγωνισμός. Οι δύο εκπρόσωποι θέλησαν να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα που ανέκυψαν, τα οποία μπορεί να μην τους πτοούν, αλλά τους ρίχνουν στα προγνωστικά.

Μετά την πρώτη πρόβα, οι δύο χώρες έπεσαν κατά δύο θέσεις και συγκεκριμένα η Τάμτα βρέθηκε στην ένατη θέση και η Κατερίνα Ντούσκα στην δέκατη. Η πτώση, ωστόσο, συνεχίστηκε και σήμερα μετά τη δεύτερη πρόβα της Ελλάδας και της Κύπρου. Πλέον, η Τάμτα με το «Replay» και η Κατερίνα Ντούσκα με το «Better Love» έπεσαν στην 11η και 12η θέση αντίστοιχα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments