Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Περιοδεία το Σαββατοκύριακο σε Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα και Λευκάδα

Αλέξης Τσίπρας: Περιοδεία το Σαββατοκύριακο σε Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα και Λευκάδα
Ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει περιοδεία μέσα στο Σαββατοκύριακο Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα και Λευκάδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας μετέτρεψε την πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη σε ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση. Αφού αυτή ολοκληρώθηκε ο πρωθυπουργός συνεχίζει την περιοδεία του μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί  τα Ιωάννινα, την Άρτα, την Πρέβεζα και τη Λευκάδα θα περιοδεύσει το Σάββατο και την Κυριακή 11-12 Μαΐου.

Από το βήμα της Βουλής ο ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγορώντας τον ότι αναπαράγει fake news. Όλα αυτά στην προσπάθεια του να αποπροσανατολίσει τον κόσμο.

“Προσπαθήσατε αυτό το τριήμερο σχεδόν απεγνωσμένα και με κάθε τρόπο να εκτρέψετε τη συζήτηση από τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητα των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Να μη συζητήσουμε για τα μέτρα στήριξης της ελληνικής κοινωνίας που ανακοινώσαμε προχθές.

Να μη συζητήσουμε για το σχέδιό μας για οριστική έξοδο από τη κρίση, για διατηρήσιμους ρυθμούς ανάπτυξης και για οριστική επιστροφή στη κανονικότητα. Και το κάνατε αυτό χωρίς κανένα ηθικό ενδοιασμό. Ό,τι απαντήσεις είχα να σας δώσω τις έδωσα και δε πρόκειται να ξανασχοληθώ με τις προσωπικές επιθέσεις και με την αθλιότητα των κατασκευασμένων ειδήσεων”, ήταν τα λόγια του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας του έχει ως εξής:

Σάββατο 11 Μαΐου

10:00 Επιθεώρηση των νέων εγκαταστάσεων και των έργων στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων

11:00 Περιοδεία στην πόλη της Άρτας

19:00 Περιοδεία στην πόλη της Πρέβεζας

Κυριακή 12 Μαΐου

10:00 Επίσκεψη στη νέα βάση αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, στο αεροδρόμιο Ακτίου

11:00 Εγκαίνια του νέου νοσοκομείου Λευκάδας

19:30 Ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Dulac, στα Ιωάννινα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments