Video

Τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το μήνυμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην ποδοσφαιρική ομάδα

Τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το μήνυμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην ποδοσφαιρική ομάδα
Τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται στο ΟΑΚΑ κόντρα με την ΑΕΚ, με φόντο την κατάκτηση του Κυπέλλου και η ασπρόμαυρη ΚΑΕ βρίσκεται στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οι δύο δικέφαλοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για Τρίτη σερί χρονιά και σύσσωμος ο οργανισμός του Δικέφαλου του Βορρά βρίσκεται στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συγκεκριμένα εξέφρασε την στήριξή της με ένα μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter με τη ατάκα «Καλή επιτυχία ΠΑΟΚΑΡΑ» και κάνοντας retweet την ανάρτηση της ΠΑΕ που έγραφε «Πάλεψε σαν ΕΝΑ. ΜΙΑ ομάδα. ΜΙΑ οικογένεια».

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη πριν τον μεγάλο τελικό

Στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το μεγάλο ματς ο Ιβάν Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στην Αθήνα από το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ πέταξε το πρωί με τους δύο γιους του, Γιώργο και Νίκο, από τη Ρωσία και μέσω Κωνσταντινούπολης έφτασαν το μεσημέρι στην πρωτεύουσα. Στη συνέχεια πήγε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα. Ο Σαββίδης θέλει να βρεθεί κοντά στους παίκτες λίγη ώρα πριν τη μάχη για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές πριν εκείνοι επιβιβαστούν στο λεωφορείο και αναχωρήσου για το γήπεδο, παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου και των συνεργατών του. Στη συνέχεια θα συνοδέψει την ομάδα μέχρι τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Μετά θα γυρίσει πίσω για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από την τηλεόραση. Θυμίζουμε ότι ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά», τιμωρήθηκε με τρία χρόνια αποκλεισμό από τα γήπεδα για την εισβολή του στο περσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Αντίθετα, οι δύο γιοι του, Γιώργος και Νίκος, θα βρίσκονται κανονικά στις άδειες από κόσμο εξέδρες του γηπέδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments