Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Αυτό είναι το νέο της διαφημιστικό σποτ

Νέα Δημοκρατία: Αυτό είναι το νέο της διαφημιστικό σποτ
Η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα το νέο της διαφημιστικό σποτ

Η Νέα Δημοκρατία προετοιμάζεται για τη μάχη των εκλογών. Η δεξιά παράταξη περιμένει να πάρει την πρωτιά στις Ευρωεκλογές του 2019. Με αυτό τον τρόπο θα ασκήσει πίεση στον Αλέξη Τσίπρα για να γίνουν άμεσα και Εθνικές εκλογές. Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία των εκλογών τα διαφημιστικά σποτ βλέπουν το ένα μετά το άλλο το φως της δημοσιότητας.

Σήμερα η Νέα Δημοκρατία δημοσίευσε το δικό της. Το κεντρικό σύνθημα του βίντεο είναι “πολιτική αλλαγή τώρα” Το βίντεο εστιάζει «κλειδιά» της μείωσης των φόρων, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και της ασφάλειας των πολιτών.

Νέα Δημοκρατία: Ζητάει την παραίτηση Τσίπρα ο Μητσοτάκης

Λίγο νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε διακαναλική συνέντευξη. Σε αυτή τόνισε πως αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει της Ευρωεκλογές, τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να παραιτηθεί.

“Εφόσον ο κ. Τσίπρας ηττηθεί στις ευρωεκλογές πρέπει να παραιτηθεί και να πάει η χώρα σε εκλογές σε τέσσερις εβδομάδες”, ήταν τα λόγια του και στη συνέχεια εξήγησε γιατί πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο. “Ο πρώτος είναι γιατί το είπε ο ίδιος. Ο ίδιος είπε ότι οι εκλογές είναι ψήφος εμπιστοσύνης. Χάνει, φεύγει.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι μας χωρίζουν τέσσερις μήνες από το απώτατο όριο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί πρέπει η χώρα να ζήσει τέσσερις μήνες ταλαιπωρίας; Για να περάσει ο κ. Τσίπρας ένα καλοκαίρι πολυτέλειας; Μπορεί να το κάνει και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα έχει μπόλικο χρόνο να ξεκουραστεί αν νιώθει κουρασμένος”, ήταν τα λόγια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments