Video

MasterChef spoiler 16/5/19: Πρώην παίκτης “αδειάζει” την Σπυριδούλα (vid)

MasterChef spoiler 16/5/19: Πρώην παίκτης “αδειάζει” την Σπυριδούλα (vid)
MasterChef spoiler 16/5/19: Άλλος ένας παίκτης που αποχώρησε από το γνωστό reality έριξε τα βέλη του στην Σπυριδούλα.

MasterChef spoiler 16/5/19: Αν υπάρχει ένας παίκτης που δεν κέρδισε την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού είναι σίγουρα η Σπυριδούλα. Πολλοί πρώην παίκτες του reality μαγειρικής έχουν εκφράσει την αντίθεση τους για τη συμπεριφορά της μέσα στο διαγωνισμό. Ένας από αυτούς είναι και ο γνωστός…”Κρατς”.

Ο Χρήστος Μπάρκας αποχώρησε από το MasterChef, γεγονός που προκάλεσε εκνευρισμό στους τηλεθεατές. Ο Χρήστος ήταν από τους αγαπημένους παίκτες της φετινής έκδοσης και ως εκ τούτου, η αποχώρησή του δεν έκανε «γκελ» στο κοινό.. Ο άλλοτε παίκτης του MasterChef, το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκε Στη φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές και για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

View this post on Instagram

Η πιο κρίσιμη αντιγραφή πιάτου μέχρι στιγμής στο φετινό #MasterChefGR έχει ξεκινήσει. Μανώλης και Χρήστος θα έχουν στη διάθεσή τους 1 ώρα και 45 λεπτά. @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef spoiler 16/5/19: H πληρωμένη απάντηση του Χρήστου στην Σπυριδούλα

«Άκουσα κάποιο σχόλιο, απλά το άφησα λίγο πιο ανοιχτό. Είπε ότι το πιάτο είναι έτσι και ότι δεν έπρεπε να ανεβεί κι αυτός στον εξώστη. Καλό είναι να μην κρίνει ο ένας το πιάτο του άλλου. Ίσως τα παιδιά που ήταν πιο κοντά σε εκείνη να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση. Εγώ δεν ήμουν τόσο κοντά με τη συγκεκριμένη». Όσο για τη δήλωση στήριξής του προς εκείνη, ανέφερε: «Υποστηρίζω τον γυναικείο δυναμισμό. Δεν έκρινα ως πρόσωπο ή χαρακτήρα τη συγκεκριμένη. Την έκρινα ως γυναίκα, ότι κατάφερε και έφτασε τόσο ψηλά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments