Video

La Casa De Papel: Το…πέρασμα της Ελένης Φουρέιρα από τη γνωστή σειρά (vid)

La Casa De Papel: Το…πέρασμα της Ελένης Φουρέιρα από τη γνωστή σειρά (vid)
Η Ελένη Φουρέιρα έχει ένα πέρασμα από το La Casa De Papel του Netflix.

Όχι, η Ελένη Φουρέιρα δεν θα παίξει στον νέο κύκλο του La Casa de Papel, αν και πολύ θα το θέλαμε. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία ξεσήκωσε το βράδυ του Σαββάτου το Τελ Αβίβ, ερμηνεύοντας το Dancing Lasa Tumbai, πρωταγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε ένα σποτάκι το οποίο προηγήθηκε του τελικού της Eurovision και αποτελεί παρωδία της γνωστής σειράς.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Betty Missiego, που εκπροσώπησε την Ισπανία στην Eurovision του 1979 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση, συγκεντρώνει μία επίλεκτη ομάδα Ισπανών καλλιτεχνών που έχουν πάρει μέρος στο διαγωνισμό με στόχο να… κλέψουν το κρυστάλλινο μικρόφωνο, το τρόπαιο που παίρνει ο νικητής και να το επιστρέψουν στη χώρα τους που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εδώ και 40 χρόνια.

Η παρουσία της σε αυτή την παραγωγή μόνο τυχαία δεν είναι. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στους φανς του διαγωνισμού τραγουδιού. Μάλιστα, στον τελικό που έγινε στο Ισραήλ ήταν προσκεκλημένη μαζί με άλλους θρύλους της διοργάνωσης. Και να σκεφτεί κανείς ότι το τραγούδι της δεν είχε πάρει καν την πρώτη θέση.

View this post on Instagram

OK HAPPY END!! 👅 #okhappyend

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments