Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον «τρολάρει» το… Netflix (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον «τρολάρει» το… Netflix (vid)
Η ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη που δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από το Netflix.

O Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε πιο ανάλαφρο ύφος, ως καλεσμένος στην πρωινή της εκπομπή. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε για το debate με τον Αλέξη Τσίπρα που δεν έχει γίνει ότι «δεν είμαστε τηλεπερσόνες να πηγαίνουμε στα κανάλια».  Ωστόσο η συνέντευξη δεν ήταν αυστηρά πολιτική, και μίλησε και για άλλα θέματα. Έτσι είπε και κάτι που έδωσε πάσα στο Netflix να τον τρολάρει και μάλιστα δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο και από τους χρήστες του twitter.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι μπορεί να δει μπορεί να δει Netflix και στο κινητό του. Μάλιστα, όπως ο ίδιος είπε, είδε ενάμιση επεισόδιο από τη σειρά «La Casa De Papel», επιστρέφοντας από την Πάτρα.  Έτσι, μετά την «ανακάλυψη» αυτή, το Netflix αποφάσισε να πάρει στα χέρια του την κατάσταση και να «τρολάρει» τον πρόεδρο της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Twitter, σχολιάζοντας τα περί επταήμερης εργασίας του κ. Μητσοτάκη, έγραψε χαρακτηριστικά: «7 μερες τη βδομάδα θα δούλευα μόνο αν η δουλειά μου ήταν να βλέπω Νετφλιξ». Και η γνωστή τηλεοπτική πλατφόρμα του απάντησε: «Και στο κινητό σου».

Η ανάρτηση από το Netflix

Τα σχόλια των χρηστών του twitter

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments