Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: “Ο Σλούκας έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό”

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: “Ο Σλούκας έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό”
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε ότι ο Κώστας Σλούκας έχει ήδη συμφωνήσει για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μια αποκάλυψη βόμβα. Όχι για την ομάδα του, αλλά για τον αιώνιο αντίπαλο. Συγκεκριμένα ο ηγέτης του Παναθηναϊκού έγραψε στο Instagram ότι ο Κώστας Σλούκας έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό. Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν έντονες φήμες που ήθελαν τον παίκτη της Φενέρμπαχτσε να επιστρέφει στον Πειραιά.

Όλα τα παραπάνω φαίνεται πως έχουν βάση. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας λογαριασμός φίλων του Παναθηναϊκού ανέβασε μια φωτογραφία με τον Σλούκα να φοράει την πράσινη φανέλα. Τότε ο ισχυρός άντρας της “πράσινης” ΚΑΕ αποκάλυψε ότι ο παίκτης είναι ήδη κλεισμένος από τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

“Αφού έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό… Απλά θέλουν να φανεί ότι μας τον έκλεψαν», έγραψε χαρακτηριστικά. Μένει να δούμε αν όλα τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν,αλλά δύσκολα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έγραφε κάτι τέτοιο αν δεν το γνώριζε καλά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο 29χρονος έχει αποτελέσει στο παρελθόν μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού.

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Σλούκας δεν έφυγε με ωραίο τρόπο από τον Πειραιά, ωστόσο τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις των δυο πλευρών έχουν αποκατασταθεί. Παράλληλα διατηρεί ακόμα εξαιρετικές σχέσεις με πολλούς από τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments