Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: “Σειρά των Αθηναίων να μιλήσουν”, δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης

Δημοτικές εκλογές 2019: “Σειρά των Αθηναίων να μιλήσουν”, δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης
Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε εκλογικό κέντρο στα Κάτω Πετράλωνα, παραχωρώντας δηλώσεις για τη σημερινή διαδικασία.

Ο Κώστας Μπακογιάννης τόνισε ότι οι δημοτικές εκλογές 2019 αποτελούν ευκαιρία για τους πολίτες της Αθήνας ώστε να μιλήσουν. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, επισκέφθηκε το 12ο Γυμνάσιο Κάτω Πετραλώνων, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, παραχωρώντας δηλώσεις στα ΜΜΕ. Ο κ. Μπακογιάννης μετέβη στο εν λόγω εκλογικό κέντρο για να παρακολουθήσει τη διαδικασία και να ψηφίσει.

Στις δηλώσεις του ενώπιον των ΜΜΕ, ο Κώστας Μπακογιάννης τόνισε ότι ήρθε η σειρά των Αθηναίων να εκφραστούν μέσω της διαδικασίας. Παράλληλα, κάλεσε άπαντες να συμμετάσχουν στις εκλογές με την ψήφο τους, ώστε όλοι μαζί να κάνουν μια νέα αρχή για μια Αθήνα “που θα μας χωράει όλους”, όπως σημείωσε, κλείνοντας τη δήλωσή του αναφερόμενος για την πόλη που θα ενώνει και θα συμφιλιώνει τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε τα εξής: «Όλες αυτές τις εβδομάδες μιλούσαμε εμείς. Τώρα είναι σειρά των Αθηναίων να μιλήσουν και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη.

Øçöïöïñßá áðü ôïõ õðïøÞöéï ÄÞìáñ÷ï ÁèÞíáò, Êþóôá ÌðáêïãéÜííç 26/05/2019. (EUROKINISSI/ ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ)

Μου δίνεται η ευκαιρία να καλέσω τους πάντες, όποιον και αν θέλουν να εμπιστευτούν, όποιον και αν θέλουν να επιλέξουν να έρθουν στις κάλπες γιατί σήμερα όλοι μαζί κάνουμε μια νέα αρχή, για μια Αθήνα που θα μας χωράει όλους, μια πόλη που θα μας αγαπάς και θα την αγαπάμε, μια πόλη που θα μας συμφιλιώνει, μια πόλη που μας ενώνει. Να είμαστε όλοι καλά, καλή δύναμη σε όλους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments