Πολιτική

Γιάνης Βαρουφάκης: “Ψηφίστε, είναι μια τεράστια ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα”

Γιάνης Βαρουφάκης: “Ψηφίστε, είναι μια τεράστια ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα”
Ο Γιάνης Βαρουφάκης κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές 2019. Οι δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της Κυριακής στο 2ο Δημοτικό σχολείου Παλαιού Φαλήρου. Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 στάθηκε, στις δηλώσεις του στα “πρωτάκια”, δηλαδή τους νέους που ψηφίζουν για πρώτη φορά, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για την ιερή υποχρέωση των πολιτών, οι οποίοι πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες.

Ο κ. Βαρουφάκης συμπλήρωσε ότι η παρουσία του στο εν λόγω σχολείο θυμίζει τους αγώνες εκείνων που έδωσαν τα πάντα στο παρελθόν, ώστε οι πολίτες να μπορούν να ασκούν ανενόχλητοι τα εκλογικά τους δικαιώματα. Συν τοις άλλοις στάθηκε στην ευκαιρία που ορθώνεται μπροστά στον κόσμο, ώστε να αλλάξουν τα πράγματα στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βαρουφάκης δήλωσε τα εξής:

“Είναι μια σημαντική ημέρα για τα πρωτάκια αυτών των εκλογών. Για τους νέους και τις νέες που κατοχύρωσαν δικαίωμα ψήφου. Για όλους εμάς. Αυτό το δημοτικό, για εμένα τουλάχιστον, θυμίζει την ιερή υποχρέωση που έχουμε για να τιμούμε τους αγώνες αυτών που έδωσαν τα πάντα ώστε να τους τιμούμε ψηφίζοντας.

Να τους τιμούμε ψηφίζοντας. Ψηφίζοντας συνειδητά και διαβάζοντας τα προγράμματα των κομμάτων. Σήμερα έχουμε Ευρωεκλογές, είναι μια τεράστια ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα στην Ευρώπη. Ψηφίστε…”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments