Αθλητισμός

ΑΕΚ: Επίσημα τέλος ο Μανόλο Χιμένεθ – “Φίλοι για πάντα, Μανόλο”

ΑΕΚ: Επίσημα τέλος ο Μανόλο Χιμένεθ – “Φίλοι για πάντα, Μανόλο”
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ, τον οποίο ευχαρίστησε για τους τελευταίους μήνες του στην ομάδα.

Η απόφαση για την απομάκρυνση του Μανόλο Χιμένεθ από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ είχε παρθεί εδώ και λίγο καιρό. Άλλωστε, ήδη είχε βρεθεί ο αντικαταστάτης του, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να βρίσκεται πολύ κοντά στις υπογραφές με την Ένωση. Ουσιαστικά, το μόνο που απέμενε ήταν το τυπικό τέλος της συνεργασίας του Χιμένεθ με τους «κιτρινόμαυρους». Κάτι το οποίο συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (27/5).

Η Ένωση ανακοίνωσε και επίσημα την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ, τον οποίο και ευχαρίστησε για την τρίτη του θητεία στην ομάδα. Παράλληλα, τόνισε ότι πάντα θα είναι αναπόσταστο και ξεχωριστό κομμάτι στην ιστορία της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την τρίτη κατά σειρά θητεία του στην ομάδα μας.

Ο Ισπανός προπονητής, με 145 αγώνες στον κιτρινόμαυρο πάγκο, αποτελεί δεδομένα ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της ΑΕΚ και από τους πλέον επιτυχημένους τεχνικούς, με την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2011 και του πρωταθλήματος το 2018.

Σε ευχαριστούμε για όλα, Μανόλο!

Με τις πιο θερμές ευχές από ολόκληρη την κιτρινόμαυρη οικογένεια για απόλυτη επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής σου καριέρας!

Amigos para siempre, Manolo»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments