Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: Θριαμβευτής ξανά με ποσοστό άνω του 70% ο Ανδρέας Παχατουρίδης

Δημοτικές εκλογές 2019: Θριαμβευτής ξανά με ποσοστό άνω του 70% ο Ανδρέας Παχατουρίδης
Δημοτικές εκλογές 2019: Την παντοκρατορία του στο δήμο Περιστερίου επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Παχατουρίδης, καθώς με το ιστορικό ποσοστό πάνω από 70%, πήρε τα ηνία του δήμου για 5η φορά.

Με ποσοστό που αγγίζει το 74% επανεκλέχτηκε στον τέταρτο μεγαλύτερο δήμο της χώρας, το Περιστέρι ο Ανδρέας Παχατουρίδης. Για πέμπτη συνεχόμενη φορά ανεβάζει το ποσοστό εκλογής του, πράγμα που συνιστά μια πρωτοτυπία για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα και για τις δημοτικές εκλογές.

Με ενθουσιασμό και σε πανηγυρικό κλίμα εκατοντάδες πολίτες πανηγύρισαν μαζί με τον Ανδρέα Παχατουρίδη τη μεγάλη νίκη του στις δημοτικές εκλογές με ποσοστό ρεκόρ. Ο Δήμαρχος Περιστερίου εξαιρετικά συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο που τον ψήφισε και τόνισε ότι από την επόμενη μέρα θα δουλέψει με τον ίδιο ζήλο για το Περιστέρι.

Δείτε βίντεο από πανηγυρισμούς και από τις δηλώσεις του Ανδρέα Παχατουρίδη:

Στη δεύτερη θέση με μόλις 7,95% ακολουθεί ο κ. Γιώργος Σιδέρης της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενώ στην τρίτη θέση ο κ. Θανάσης Καποτάς, με 5,44%. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Ανδρέας Παχατουρίδης θα έχει μαζί του ένα πολύ ισχυρό συμβούλιο με 33 δημοτικούς συμβούλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments