Αυτοδιοίκηση

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Πατούλης – Δούρου για τον δεύτερο γύρο στην Περιφέρεια Αττικής

Εκλογές 2019 αποτελέσματα: Πατούλης – Δούρου για τον δεύτερο γύρο στην Περιφέρεια Αττικής
Η Ρένα Δούρου φαίνεται να κερδίζει τον Γιάννη Σγουρό στη μάχη της 2ης θέσης για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής.Στο 88% η ενσωμάτωση.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα εκλογών για την Περιφέρεια Αττικής από το υπουργείο Εσωτερικών, ο Γιώργος Πατούλης προηγείται με 37,60% και ακολουθούν η Ρένα Δούρου με 19,78% και ο Γιάννης Σγουρός με 17,34%.

Ρένα Δούρου: «Την επόμενη Κυριακή δίνουμε τη μάχη για τις ζωές μας»

Τους ψηφοφόρους που τη στήριξαν ευχαρίστησε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, η οποία θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο των εκλογών με τον Γιώργο Πατούλη. «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μας στήριξαν με την ψήφο τους. Ήταν η καλύτερη απάντηση στις συκοφαντίες και τις χυδαιότητες που κάποιοι οργάνωσαν με ονοματεπώνυμο και που τις ακούγαμε, για να κρύψουν τις δικές τους ευθύνες, να κρύψουν το πραγματικό μετρήσιμο αποτέλεσμα και το έργο της Δύναμης Ζωής», τόνισε.

«Η μεγάλη μάχη είναι πλέον μπροστά, την επόμενη Κυριακή θα δώσουμε τη μάχη για τις ζωές μας, την καθημερινότητά μας. Για αυτό και όλοι πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας την επόμενη Κυριακή. Για αυτό και απευθύνομαι στους προοδευτικούς πολίτες για να στήσουν ανάχωμα στην ακροδεξιά και την δεξιά. Καλώ τους συμπολίτες μου να δώσουμε μαζί τη μάχη, να συνεχίσουμε τη ρότα του έργου που έχει ξεκινήσει για την Αττική της δημοκρατίας και της προόδου», κατέληξε η κυρία Δούρου.

Γιώργος Πατούλης: «Σήμερα έγινε το πρώτο και σημαντικό βήμα»

«Σήμερα έγινε το πρώτο, σημαντικό βήμα, για να κάνουμε μια νέα Αρχή στην Αττική. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους πολίτες της Αττικής, για τη μεγάλη στήριξη και εμπιστοσύνη τους. Το καθαρό προβάδισμα που μας έδωσαν, μας γεμίζει αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση , ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης Κυριακής» δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.

«Όμως δεν εφησυχάζουμε. Την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε το καθοριστικό βήμα για να φέρουμε οριστικά την πολιτική αλλαγή στην Περιφέρεια. Για να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που επιβαρύνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Για να βάλουμε τέλος σε μια περίοδο απραξίας, παρακμής κι αλαζονείας. Για να προχωρήσουμε επιτέλους μπροστά.

Ενωμένοι. Για κάνουμε ξανά υπερήφανους τους πολίτες της Αττικής. Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για τον αγώνα τους και να τους διαβεβαιώσω ότι στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο θα επιδιώξω μια έντιμη συνεργασία με όλους. Με τους πολίτες στην πρώτη γραμμή. Προχωράμε για μία Νέα Αρχή για την Αττική μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης