Πολιτική

Κικίλιας για Τσακαλώτο: «Με τα λουκάνικα άλλοι δροσίζονται, άλλοι ζορίζονται» (vid)

Κικίλιας για Τσακαλώτο: «Με τα λουκάνικα άλλοι δροσίζονται, άλλοι ζορίζονται» (vid)
Άστοχη και προσβλητική παρομοίωση από τον Βασίλη Κικίλια με στόχο τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για τα λουκάνικα. «Για τα λουκάνικα υπάρχουν πολλές προεκτάσεις. Άλλοι δροσίζονται, άλλοι ζορίζονται».

Η πολιτική κόντρα και οι μεγάλες αντιπαραθέσεις συνεχίζονται μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των εκλογών και είναι δεδομένο πως θα κορυφωθούν όσο θα πλησιάζουμε προς τις εθνικές εκλογές τις οποίες προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας χθες το βράδυ. Σε μια τέτοια αντιπαράθεση και μάλιστα με άκρως προσβλητικό και άστοχο τρόπο “μπλέχτηκε” χθες το βράδυ ο Βασίλης Κικίλιας. Στην προσπάθεια του να απαντήσει στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και στη δήλωσή του για τις δημοσκοπήσεις και τα λουκάνικα, ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας ξέφυγε.

Συγκεκριμένα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αμέσως μετά την ανακοίνωση των πρώτων exit poll ανέφερε.  «Το πρώτο σχόλιο είναι ότι έχουμε exit poll κι όχι αποτελέσματα. Δεν θέλω να στεναχωρήσω το φίλο μου Ηλία Νικολακόπουλο, αλλά υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι οι δημοσκοπήσεις και η στατιστική έχουν ένα κοινό με τα λουκάνικα: Δεν θέλεις να δεις πως… φτιάχνονται!».

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας λίγο αργότερα, κλήθηκε να δώσει και εκείνος την δική του άποψη επί του θέματος, κάνοντας ένα άστοχο -τουλάχιστον- σχόλιο…

«Του κ. Υπουργού, του κ. Τσακαλώτου οι παρομοιώσεις έχουν πάντα ενδιαφέρον, πάντα μου αρέσουν. Ξέρετε και για τα λουκάνικα υπάρχουν πολλές προεκτάσεις. Άλλοι δροσίζονται, άλλοι ζορίζονται».

Δείτε το στιγμιότυπο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments