Πολιτική

Παύλος Πολάκης: “Ευχαριστούμε τους Χανιώτες, θα δώσουμε μάχη” (pic)

Παύλος Πολάκης: “Ευχαριστούμε τους Χανιώτες, θα δώσουμε μάχη” (pic)
Ο Παύλος Πολάκης μίλησε για βρώμικο πόλεμο που έφερε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και ευχαρίστησε τους Κρητικούς για την ψήφο τους.

«Μέρα περισυλλογής μετά την ήττα, σήμερα. Θα αντέξουμε και θα δώσουμε τη μάχη ξανα, παίρνοντας το μήνυμα που μας έδωσαν αυτοί που ΔΕΝ ήρθαν», τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, αναφορικά με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών που βρήκε το ΣΥΡΙΖΑ να υπολείπεται περισσότερες απο 9,5 ποσοστιαίες μονάδες της Νέας Δημοκρατίας.

«ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τους Σφακιάνους ιδιαίτερα, αλλα και όλους τους Χανιώτες που άντεξαν όλο τον βρώμικο πόλεμο που δεχτήκαμε και μας κράτησαν στην πρώτη θέση .Ειδικα στα Σφακιά μας ανέβασαν και σε απόλυτο αριθμό ψήφων σε σχέση με το Σεπτέμβρη του 15», καταλήγει στην ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης για την ήττα στις Ευρωεκλογές.

Δείτε το ποστ του Πολάκη:

Θυμίζουμε πως λίγες ώρες μετά τις εκλογές, ο Παύλος Πολάκης μέσω ανάρτησής του ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να το… ρίξει.

«Αλέξη Ρίχτο»… Με τη συγκεκριμένη φράση, την οποία ανάρτησε στο Facebook, αντέδρασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού και την ανακοίνωση για τις πρόωρες εκλογές.

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αλεξη ΡΙΧΤΟ !!! Το διλημμα ειναι ΣΑΦΕΣ! Μπροςτα με τους πολλούς ή πιςω για τους λίγους; Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ!! Τωρα!!!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments